https://test.teteos.net/browser adresinden ekran görüntüsü atabilir misiniz?Güzel eklenti, ellerinize sağlık ama tabletimin Linux olarak gözükmesi biraz garibime gitti. Sonuçta HarmonyOS 5 kendisinde olmadığı için hâla Android işletim sistemi.
https://test.teteos.net/browser adresinden ekran görüntüsü atabilir misiniz?
Cihazınız web sunuculara HarmonyOS olduğuna dair bir dize göndermiyor. Ancak Android'i tespit edebiliyoruz. Gelecek güncelleme ile Android olarak algılanmasını sağlayacağız. Ancak güncellemeyi yapmamız biraz vakit alabilir. Çünkü zaman ayıramıyoruz... Bu yüzden kritik durumlar haricinde çalışmalar biraz gecikebilir.
Cihazınız web sunuculara HarmonyOS olduğuna dair bir dize göndermiyor. Ancak Android'i tespit edebiliyoruz. Gelecek güncelleme ile Android olarak algılanmasını sağlayacağız. Ancak güncellemeyi yapmamız biraz vakit alabilir. Çünkü zaman ayıramıyoruz... Bu yüzden kritik durumlar haricinde çalışmalar biraz gecikebilir.
Yöntem: Samsung browser sadece Android işletim sisteminde bulunan bir tarayıcı. Android olmayan bir Linux dağıtımında bulunmuyor. Cihaz kendini Linux olarak tanıtmış. Ancak Samsung browser dizesi yakalanmış. Kendini Linux olarak tanıtan tüm Samsung Browser'lar Android olarak düzenlenecek. Bu yama yapılmadan önce Samsung Browser'in sadece Android cihazlara kurulan tarayıcı olduğundan tekrar emin olacağız.
Bizim için önemli.Çok önemli değil ama yine de teşekkürler ilginiz için.
Bizim için önemli.geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim.
![]()
Sizden önce birinde daha fark ettik desem. :') Ama konuyu tamamen unutmuştum. Çünkü taşınma telaşı ile ilgilenirken not alma şansım olmamıştı. İkincisiniz. Ama olsun hatırlattınız.HarmonyOS'i büyük ihtimalle kimse kullanmadığından bu sorunuda kimse bilmiyordu muhtemelen. Fark etmemiz iyi olmus![]()
Gönderdiğiniz raporu okudum. User-Agent haricinde kullanışlı hiçbir başlık yok. User-Agent veriniz bu:HarmonyOS'i büyük ihtimalle kimse kullanmadığından bu sorunuda kimse bilmiyordu muhtemelen. Fark etmemiz iyi olmuş.![]()
Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) SamsungBrowser/28.0 Chrome/130.0.0.0 Safari/537.36
OS Ver:
Browser: Samsung Internet
Browser Ver: 28
Browser Engine: Blink
Browser Engine Ver: 130
OS Ver:
Browser: Samsung Internet
Browser Ver: 28
Browser Engine: Blink
Browser Engine Ver: 130
Daha güncellemeyi Techolay tarafında göndermedik ki.Yani çok tamam gibi değil sanki hocam. Hâla daha Linux gözüküyor![]()