cemkaraca Üstün Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.778 Çözümler 11 Beğeniler 1.504 Bugün 20:17 #1 Canlı yayın izlerken anlık çeviri yapabilen bir uygulama arıyorum. Eklenti vs. de olabilir.
Craxidor Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 992 Çözümler 4 Beğeniler 732 Yer Unknown Bugün 20:29 #2 Trancy eklentisini kullanabilirsiniz. Zamanında kullanmıştım. Web sitesi: Trancy - YouTube AI Çift Dilli Altyazı ve Dil Reaktörü Pro
Trancy eklentisini kullanabilirsiniz. Zamanında kullanmıştım. Web sitesi: Trancy - YouTube AI Çift Dilli Altyazı ve Dil Reaktörü Pro
KS KS cemkaraca Üstün Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.778 Çözümler 11 Beğeniler 1.504 Bugün 20:34 #3 Craxidor dedi: Trancy eklentisini kullanabilirsiniz. Zamanında kullanmıştım. Web sitesi: Trancy - YouTube AI Çift Dilli Altyazı ve Dil Reaktörü Pro Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Buradan nasıl anlık çeviriyi ayarlayacağım. Şuanda çalışmıyor sanırsam.
Craxidor dedi: Trancy eklentisini kullanabilirsiniz. Zamanında kullanmıştım. Web sitesi: Trancy - YouTube AI Çift Dilli Altyazı ve Dil Reaktörü Pro Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Buradan nasıl anlık çeviriyi ayarlayacağım. Şuanda çalışmıyor sanırsam.
Craxidor Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 992 Çözümler 4 Beğeniler 732 Yer Unknown Bugün 20:38 #4 cemkaraca dedi: Eki Görüntüle 261669 Teşekkür ederim. Buradan nasıl anlık çeviriyi ayarlayacağım. Şuanda çalışmıyor sanırsam. Genişletmek için tıkla... Sanırsam (kullanmayalı uzun zaman oldu) YouTube vb. platformlara girince Alt+C kombinasyonu ile aktif ediliyordu. Bir dener misiniz?
cemkaraca dedi: Eki Görüntüle 261669 Teşekkür ederim. Buradan nasıl anlık çeviriyi ayarlayacağım. Şuanda çalışmıyor sanırsam. Genişletmek için tıkla... Sanırsam (kullanmayalı uzun zaman oldu) YouTube vb. platformlara girince Alt+C kombinasyonu ile aktif ediliyordu. Bir dener misiniz?
KS KS cemkaraca Üstün Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.778 Çözümler 11 Beğeniler 1.504 Bugün 20:57 #5 Craxidor dedi: Sanırsam (kullanmayalı uzun zaman oldu) YouTube vb. platformlara girince Alt+C kombinasyonu ile aktif ediliyordu. Bir dener misiniz? Genişletmek için tıkla... YouTube'da direkt olarak tuşu çıkıyor videoyu açınca. Gayet güzel eklenti bunu kullanabilirim YouTube'da. Ama ben daha çok Twitch veya Kick için kullanacaktım. Onlar için bir uygulama/eklenti var mı?
Craxidor dedi: Sanırsam (kullanmayalı uzun zaman oldu) YouTube vb. platformlara girince Alt+C kombinasyonu ile aktif ediliyordu. Bir dener misiniz? Genişletmek için tıkla... YouTube'da direkt olarak tuşu çıkıyor videoyu açınca. Gayet güzel eklenti bunu kullanabilirim YouTube'da. Ama ben daha çok Twitch veya Kick için kullanacaktım. Onlar için bir uygulama/eklenti var mı?