Bilinçli bile olsan bazen aradan kaçabiliyor. Dün akşam sistemime bulaşan adware ile mücadele verdim. Elbette sonunda kazanan ben oldum. Ama hiç yoktan Defender arkada açık kalmalı.Bilinçli bir kullanıcının antivürüse ihtiyacı yok.
Detaylar
Kim cevapladı?Cevap kendi içerisinde tutarsız. Bilinçli bir kullanıcı daha güvende olmak için antivirüs kurar ve böylece daha da bilinçli bir kullanıcı olur. Linux'ta bile antivirüs kullanıyorum. ClamAV ile her hafta sistem taraması yaparım ve clamd servisi de açık. Yani bilinçli bir kullanıcı antivirüs kullanır ancak sistem eski ise bu tercihe bağlıdır. ( Windows hariç )Bilinçli bir kullanıcının antivürüse ihtiyacı yok.
nisaa
Üstün
- Makaleler
- 3
Kaspersky free kullanılabiliyor olması lazım. https://www.kaspersky.com.tr/free-antivirus
- Makaleler
- 62
nisaa
Üstün
- Makaleler
- 3
Sonrasında Kaspersky Free'ye geçiş yapıyor.
- Makaleler
- 62
Avast Free yükledim hocam 1 saat önce falan. Şu anlık memnunum. Birkaç hafta deneyeceğim. Hoşuma giderse kullanmaya devam ederim.Avast Free'de güzel iş yapıyor. Premium'u da çok ucuza geliyor kullanıcıya özel indirimlerle. 1-2 yıldır Avast kullanıyorum, kaçırdığı virüs yok. Ağır da değil.
nisaa
Üstün
- Makaleler
- 3
Avast ve AVG önermişsiniz, sence gayet açık değil mi?![]()
Ücretsiz Antivirüs Yazılımı İndirin | Avast 2025 PC Koruması
Windows PC için ücretsiz antivirüs indirin. Avast'tan günümüz karmaşık tehditlerine karşı modern bir antivirüs. Hızlı, basit ve tümüyle ücretsiz. Hemen deneyin!www.avast.com
Bilgisayar için Free Antivirus Yazılımını İndirin | AVG
PC ve dizüstü bilgisayar için Windows antivirüs edinin: Virüsleri engelleyin ve kötü amaçlı yazılımlardan korunun. AVG AntiVirus Free’yi şimdi indir!www.avg.com
@nisaa Beğenmemenizin sebebi nedir acaba?
DogancanYr
Başarılı
Ona da gerek yok aslında ama ne sorunu vardı ki?
- Makaleler
- 62
GTA 5 Enhanced'ın açılması için gereken bir ".dll" dosyasını anlamsızca virüs olarak algılıyor ve siliyordu. Ne yapsam çözemedim, müdahele etmeye devam etti. Ben de tamamen kaldırdım.
Son düzenleyen: Moderatör: