Bilinçli bile olsan bazen aradan kaçabiliyor. Dün akşam sistemime bulaşan adware ile mücadele verdim. Elbette sonunda kazanan ben oldum. Ama hiç yoktan Defender arkada açık kalmalı.
Cevap kendi içerisinde tutarsız. Bilinçli bir kullanıcı daha güvende olmak için antivirüs kurar ve böylece daha da bilinçli bir kullanıcı olur. Linux'ta bile antivirüs kullanıyorum. ClamAV ile her hafta sistem taraması yaparım ve clamd servisi de açık. Yani bilinçli bir kullanıcı antivirüs kullanır ancak sistem eski ise bu tercihe bağlıdır. ( Windows hariç )
Avast Free'de güzel iş yapıyor. Premium'u da çok ucuza geliyor kullanıcıya özel indirimlerle. 1-2 yıldır Avast kullanıyorum, kaçırdığı virüs yok. Ağır da değil.
Avast Free'de güzel iş yapıyor. Premium'u da çok ucuza geliyor kullanıcıya özel indirimlerle. 1-2 yıldır Avast kullanıyorum, kaçırdığı virüs yok. Ağır da değil.
Windows PC için ücretsiz antivirüs indirin. Avast'tan günümüz karmaşık tehditlerine karşı modern bir antivirüs. Hızlı, basit ve tümüyle ücretsiz. Hemen deneyin!
GTA 5 Enhanced'ın açılması için gereken bir ".dll" dosyasını anlamsızca virüs olarak algılıyor ve siliyordu. Ne yapsam çözemedim, müdahele etmeye devam etti. Ben de tamamen kaldırdım.