Bende var ancak Hitman Pro bir ESET online scanner etmez. Potansiyel zararlıyı bile bulamıyor. Şu an taratsam ESET 5 tane potansiyel verir, Hitman 0 veriyor. Antivirüsün seni uyarması bile yeterli. Her zaman başın virüsle derde girmez. İstenmeyen yazılım da olabilir. Ayrıca konu sahibine aktif bir reklam engelleyici kullanmasını öneririm.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı121212.webp
    Ekran Alıntısı121212.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 39
Yil 2026 artik her şey ilerledi. Iyi seyler gelistigi gibi kotu seylerde gelisti. Bilincli olmak derken riskli seylerden uzak durmak bir noktadan sonra yeterli kalmiyor. BitDefender şu an en iyi.

Eğer reklam engelleyicin varsa(artık şart) ve kaçak oyun indirmiyorsan antivirüs pek elzem değil. Ama bizim gibi bunlara giriyorsan BitDefender şart. Ha laptoplar için gerekeni anlattım onların formülü ayrı. Bende hepsi var çünkü seviyorum antivirüs bulundurmayı. Daha güvende hissediyorum. Ama başkası için GB israfı. Mesela masaüstünde reklam engelleyici ve BitDefender yeter. Hatta Emsisoft bile gereksiz bende çünkü zaten BitDefender destekli motoru:D. Ben seviyorum, 2.5 tb depolamam var duruyor öyle.

Bende var ancak Hitman Pro bir ESET online scanner etmez. Potansiyel zararlıyı bile bulamıyor. Şu an taratsam ESET 5 tane potansiyel verir, Hitman 0 veriyor. Antivirüsün seni uyarması bile yeterli. Her zaman başın virüsle derde girmez. İstenmeyen yazılım da olabilir. Ayrıca konu sahibine aktif bir reklam engelleyici kullanmasını öneririm.

HitmanPro second opinion bir malware tarayicidir. Antivirusle tarama yapilir ve gozden kacan bir şeyden suphelenilinirse HitmanPro devreye girer. Yani ilk adim olan ana av la karsilastirmak anlamsizdir. Hem ESET online scannerda olmayan bulut tabanli derin tarama ozelliginede sahiptir. Birden fazla tarama modunu aktif olarak kullanir ve cok hafif oldugu icin lazim olundugunda yukle sil yapilabilir.

Eğer reklam engelleyicin varsa(artık şart) ve kaçak oyun indirmiyorsan antivirüs pek elzem değil. Ama bizim gibi bunlara giriyorsan BitDefender şart. Ha laptoplar için gerekeni anlattım onların formülü ayrı. Bende hepsi var çünkü seviyorum antivirüs bulundurmayı. Daha güvende hissediyorum. Ama başkası için GB israfı. Mesela masaüstünde reklam engelleyici ve BitDefender yeter. Hatta Emsisoft bile gereksiz bende çünkü zaten BitDefender destekli motoru:D. Ben seviyorum, 2.5 TB depolamam var duruyor öyle.

Bana da ihtiyacım olmadigi icin Windows Defender'siz Custom OS kurdum. Ozel bir antiviruste kullanmiyorum cunku sistemim icin bloattan baska bir şey degil sadece oyunla ilgilendigim icin.

Malwarebytes maalesef Türkiye'den çekildi. Yoksa onu da önerirdim. Belki Norton Power Eraser kurabilirsin. O da başarılı.

Forumda setupu var.

HitmanPro second opinion bir malware tarayicidir. Antivirusle tarama yapilir ve gozden kacan bir şeyden suphelenilinirse HitmanPro devreye girer. Yani ilk adim olan ana av la karsilastirmak anlamsizdir. Hem ESET online scannerda olmayan bulut tabanli derin tarama ozelliginede sahiptir. Birden fazla tarama modunu aktif olarak kullanir ve cok hafif oldugu icin lazim olundugunda yukle sil yapilabilir.

Bana da ihtiyacım olmadigi icin Windows Defender'siz Custom OS kurdum. Ozel bir antiviruste kullanmiyorum cunku sistemim icin bloattan baska bir şey degil sadece oyunla ilgilendigim icin.

O kısımda haklısın dostum. Hitman Pro çok motor kullanıyor ama dediğim gibi ben ESET'i daha kaliteli buluyorum. İnternetteki testlerde de bulduğu zararlı sayısı daha fazla.

Forumda setupu var.

Ya reis tamam da güncelleme almayan zımbırtıyı kursan ne olacak? VPN olmadan güncelleme almıyor.

O kısımda haklısın dostum. Hitman Pro çok motor kullanıyor ama dediğim gibi ben ESET'i daha kaliteli buluyorum. İnternetteki testlerde de bulduğu zararlı sayısı daha fazla.

Ya reis tamam da güncelleme almayan zımbırtıyı kursan ne olacak? VPN olmadan güncelleme almıyor.

HitmanPro tek basina kullanilmiyor dedigim gibi ikisini karsilastirmak gereksiz cunku o antiviruse destek cikma gorevi goruyor, tek basina butun sistemi sirtlamiyor. Hafif oldugu icin katman katman guvenlik oruyolar herkes onu ESET'ya da BitDefender'la birlikte kullaniyor zaten, alert modunu yani ana halini. Konu sahibininde sistemi bitdefendera yeterli olmadigi icin HitmanPro en hafif alternatif.

DPI bypass ile güncelliyor 14 gün deneme sürümünden sonra manual tarayabiliyorsunuz sadece, çekilecek çile değil ama işimi görüyor.

1769541577665.webp

Merhaba. Defender kullanacaktım ama oyun indirdiğimden mod indirdiğimden sitelere girdiğimden ne kadar bilinçli kullanıcı da olsam en ufak yanlış tüm bilgilerinizin alınıp format atmanıza yardımcı oluyor. Bundan dolayı antivirüs lazım. Kaspersky artık ücretsiz değil aklımda BitDefender var önerilerinizi almak isterim.

Sistem özelliklerim:
  • Vega7
  • 5500U.
  • 8 GB RAM.
Bitdefender var fakat bir tik ağır o yüzden AVG veya Avast tercih edilebilir.