Ücretsiz antivirüs programı önerisi

Kesinlikle BitDefender. Kaspersky aşırı kötü. Yaptığım UEFI fidye yazılımımı bulamıyor ve üstelik kendini kapattırıyor virüs. BitDefender açar açmaz buldu.

Aynen, BitDefender silinmiyor resmen sildikten sonra kalıntı bırakıyor. O da arka planda çalışıyor.

Aynen, BitDefender silinmiyor resmen sildikten sonra kalıntı bırakıyor. O da arka planda çalışıyor.
Ben virüs yaptım buldu direk o da zararsız cmd komutu yüzünden buldu. Şimdi fikrim değişti ama yine de bypass yolu bularım ben.

Öneriyi sana mı yaptım arkadaşım konu sahibine yaptım seni ne alakadar ediyor.
ESET'e karşı virüsümü denemedim ama muhtemelen bulamıyordur. Çünkü başta zararsız şeyler yapıp antivirüsü devre dışı bırakıyor.

ESET'e karşı virüsümü denemedim ama muhtemelen bulamıyordur. Çünkü başta zararsız şeyler yapıp antivirüsü devre dışı bırakıyor.

Kısaca davranış kalkanını kandırıyor, ancak davranış kalkanı biraz iyiyse antivirüsü devre dışı bırakmaya çalıştığı an yakalayıp postalar. Genelde böyle virüsler için dosya kalkanı daha etkili oluyor.

Ben virüs yaptım buldu direk o da zararsız cmd komutu yüzünden buldu. Şimdi fikrim değişti ama yine de bypass yolu bularım ben.
Zor, kendi kaldırma aracı var ama o ne kadar işe yarar bilemiyorum.

60 saniye boyunca uyu diye komut yazmışım ve silmeyi unutmuşum. Ondan bulmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…