Uyuyan Sincap 54

Üstün
Arkadaşlar Selam.
Ben müzik dinlerken mesela arka plan melodisini kısabileceğim veya şarkıyı söyleyen adamın sesini kısabileceğim bir müzik programı arıyorum. Hani mesela kolay değildir dinlerken arka melodiyi kısıp sadece sözleri dinleyip melodiyi gitarla kendim çalmak istiyorum. Bunu yapabileceğim mümkünse ücretsiz bir program var mı?

Mobilde önceden Moises diye bir program kullanıyordum. Hala ücretsiz midir bilmem ama bir bak derim. Gitarın davulun her şeyin seslerini tek tek azaltıp arttırabiliyorsun. (PC için de var mış uygulama.)
Yok muymuş? Ben vardı diye hatırlıyordum ama belki de anakartın ses driverınınki ile karıştırıyor da olabilirim. Arkadaşın attığı FxSound yükleyin. Veya o ücretli bir yazılımsa SS Sonar yükleyin.

Ücretsiz de mi bu?
Konuma yardım eden çok değerli arkadaşlar ve konuma uğrayacak çok değerli forum kullanıcıları. Bu işlemi bu site üzerinden mükemmel bir şekilde yapabilirsiniz.

Valla o kadar ballıyım ki youtube de karşıma çıktı. Bizi bence izliyorlar:D.

Hocam onu AI programları ile yapabilirsin ancak. Ekolayzer ile olmaz o iş. Moisese bir göz at.
Onu beğenmedim. Hem kullanımı zor, hem reklamlı, hem de belli bir boyut üzerine yükleyemiyor. 5 dakikanın üzerini almıyor. Bence burası çok daha iyi.

Son düzenleme: