Eğer derdin Office programını ücretsiz kullanmaksa Massgrave onu da etkinleştiriyor diye biliyorum.
Amacım para ödememek, çünkü Microsoft Office abonelikleri çok pahalı. Farklı yollardan Microsoft Office'i etkinleştirip kullanmak istemiyorum. O yüzden ücretsiz programlara baktım. Libre Office iyiydi ama bazen çöküyordu, geçen de hiç açamadım Libre'yi. O yüzden Libre alternatifi bir şey aradım.

Öğrenci iseniz Office zaten ücretsiz değilseniz ise öğrenci olan bir akrabanız kesin vardır. Hadi o da yok internette 20-30₺'ye satılan firma hesaplarını alıp yasal olarak kullanabilirsiniz sadece Drive özelliğini kullanmanızı tavsiye etmem -o da hesabınız silinir vb. belgeleriniz gider diye- o kadar. Alternatifler Office'den fersah fersah gerideler, zaten Linux kullanmamamın en büyük sebeplerinden birisi de bu.

Öğrenci iseniz Office zaten ücretsiz değilseniz ise öğrenci olan bir akrabanız kesin vardır. Hadi o da yok internette 20-30₺'ye satılan firma hesaplarını alıp yasal olarak kullanabilirsiniz sadece Drive özelliğini kullanmanızı tavsiye etmem -o da hesabınız silinir vb. belgeleriniz gider diye- o kadar. Alternatifler Office'den fersah fersah gerideler, zaten Linux kullanmamamın en büyük sebeplerinden birisi de bu.
Hocam zaten bir şey yaptığım yok office uygulamalarında. Çoğu işimi Canva'da yapıyorum. Word dosyalarını açsın, gerekirse düzeltme yapayım yeterli. Bireysel kullanım için 2000-3000 TL fiyat, firma hesaplarını alıp kullanmak nasıl yasal oluyor? Biliyorum hiçbir sıkıntı yaşamam bunları kullansam, çok da ucuzlar, güzel güzel de kullanılır. Ama ücretsiz alternatifler de iyiler. Libre Office benim yaptığım her işi yapıyordu.

Amacım para ödememek, çünkü Microsoft Office abonelikleri çok pahalı. Farklı yollardan Microsoft Office'i etkinleştirip kullanmak istemiyorum. O yüzden ücretsiz programlara baktım. Libre Office iyiydi ama bazen çöküyordu, geçen de hiç açamadım Libre'yi. O yüzden Libre alternatifi bir şey aradım.
Bahsettiğim yöntem "ilaçlama" değil bu arada, internette satılan 50-100 liralık keyleri almakla aynı işi görüyor. Aynı yöntemle Windows da sıkıntısız etkinleştirilebiliyor, kurumsal kullanıcı değilseniz sıkıntı olmaz.