Aynı şey modçular için de geçerli. Türkçe yamayı nadiren kullanırım. Ama genellikle kullandığım Sinnerclown dışında kullanmıyorum. Örnek söylemek isterim; mesela Euro Truck Simulator 2'nin modlarını şimdi inanılmaz pahalıya satıyorlar. Türkiye haritası 1.500 TL olur mu ya? Aynı şey Türkçe yamalar için de geçerli. Bazı yamalar, Client üzerinden parayı bastığın zaman Türkçe yama sahibi oluyorsun. Tamam, işin içinde el emeği var; belki emek veriyorsun ama bu kadar pahalı satılmasına ben de karşıyım. Keşke çeviri işini ben bilsem, İngilizce seviyem profesyonel olsa da tüm oyunları çevirip ücretsiz sunabilsem, bunu yaparım. Ha, sırf etkileşim olarak değil, yanlış anlaşılma olmasın.
Türkçe yama zaten bir moddur, oyunu Türkçe yapar. Modu para ile satmaları doğru değildir, zaten aynı dediğim şeye geliyor.
Gidipte modu para ile satamazsın, korsana giriyor.
Ek bilgi olarak:
Sinnnerclown en dandik çevirileri yapan ekiplerden birisidir. Oyunun metinlerini yapay zekadan geçirip hiç kontrol bile etmeden yayımlıyorlar, kullanmanızı önermiyorum. Daha kaliteli Türkçe yama ekipleri var.

Son düzenleme:
Türkçe yama zaten bir moddur, oyunu Türkçe yapar. Modu para ile satmaları doğru değildir, zaten aynı dediğim şeye geliyor.
Gidipte modu para ile satamazsın, korsana giriyor.
Ek bilgi olarak:
Sinnnerclown en dandik çevirileri yapan ekiplerden birisidir. Oyunun metinlerini yapay zekadan geçirip hiç kontrol bile etmeden yayımlıyorlar, kullanmanızı önermiyorum. Daha kaliteli Türkçe yama ekipleri var.
Küçük oyunlarda olabilir büyük oyunları deneyimle bakalım.

Küçük oyunlarda olabilir büyük oyunları deneyimle bakalım.
Küçük oyunlarda olabilir ne demek, oyun küçük olunca istediğimiz gibi yapay zekayı yapar geçeriz üstüne uğraşmaya gerek yok mu diyorsun? Oyunun indie olunca yaptığın işin kalitesiz yapıyorsan senin bir kalite standardın yok demektir.

Ayrıca büyük bütçeli oyunları çevirmek çok daha zor bir şey. Indie oyunlarda bile böyle hatalar varsa büyük bütçeli oyunlarda daha büyük hatalar vardır.

Ek bilgi olarak:
Zamaninda kendi forumlarinda elestirel bir fikir belirttigimde medeni bir sekilde tartismak yerine emege saygisizliktan banlayip oyle cevap yazmislardi, cok komik olaydi. Gercekten yamalar o kadar dandik ve ozensiz ki su yamalari kullanip oyun oynayanlar ne kendilerine ve zamanlarina ne de oyuna ve yapimciya saygisi vardir. Sadece oyun cevirisi de degil, genel olarak Turkiyede ceviri konusunda cok buyuk sikintilar var. Su tarz kotu cevirilerle oyun oynayanlarin ya dil bilgisinde cok buyuk eksiklikler var da takmiyolardir ya da eseri gercekten anlamaya caba sarf etmiyodur. Daha baglacin ne ise yaradigini bilmeden yazilmis bir yazi gorunce midem bulanmaya basliyor artik.