Aynı şey modçular için de geçerli. Türkçe yamayı nadiren kullanırım. Ama genellikle kullandığım Sinnerclown dışında kullanmıyorum. Örnek söylemek isterim; mesela Euro Truck Simulator 2'nin modlarını şimdi inanılmaz pahalıya satıyorlar. Türkiye haritası 1.500 TL olur mu ya? Aynı şey Türkçe yamalar için de geçerli. Bazı yamalar, Client üzerinden parayı bastığın zaman Türkçe yama sahibi oluyorsun. Tamam, işin içinde el emeği var; belki emek veriyorsun ama bu kadar pahalı satılmasına ben de karşıyım. Keşke çeviri işini ben bilsem, İngilizce seviyem profesyonel olsa da tüm oyunları çevirip ücretsiz sunabilsem, bunu yaparım. Ha, sırf etkileşim olarak değil, yanlış anlaşılma olmasın.
Türkçe yama zaten bir moddur, oyunu Türkçe yapar. Modu para ile satmaları doğru değildir, zaten aynı dediğim şeye geliyor.
Gidipte modu para ile satamazsın, korsana giriyor.
Ek bilgi olarak:
Sinnnerclown en dandik çevirileri yapan ekiplerden birisidir. Oyunun metinlerini yapay zekadan geçirip hiç kontrol bile etmeden yayımlıyorlar, kullanmanızı önermiyorum. Daha kaliteli Türkçe yama ekipleri var.

Son düzenleme: