Ücretsiz ve web tabanlı harita geliştirme yazılımı var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan İnsan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 258

İnsan

Uzman
Ben Minecraft sunucum için siyasi harita oluşturmak istiyorum. Haritada yol, bina, yapı ve su kütlesi gibi pek çok şey bulunacak. Bu haritayı çizdikten sonra Google Maps gibi yakınlaştırma ve yapı hakkında bilgilerin gözükmesi şeklinde özelliklerin olmasını istiyorum. Bu tür bir web veya masaüstü uygulaması mevcut mu? Önceliğim web yazılımı olması.

Ben Minecraft sunucum için siyasi harita oluşturmak istiyorum. Haritada yol, bina, yapı ve su kütlesi gibi pek çok şey bulunacak. Bu haritayı çizdikten sonra Google Maps gibi yakınlaştırma ve yapı hakkında bilgilerin gözükmesi şeklinde özelliklerin olmasını istiyorum. Bu tür bir web veya masaüstü uygulaması mevcut mu? Önceliğim web yazılımı olması.
Towny sunucu altyapılarına bakabilirsiniz, web sitesinden dünya haritası görünüyor onlarda ve oyuna göre işleniyor.

Ben Minecraft sunucum için siyasi harita oluşturmak istiyorum. Haritada yol, bina, yapı ve su kütlesi gibi pek çok şey bulunacak. Bu haritayı çizdikten sonra Google maps gibi yakınlaştırma ve yapı hakkında bilgilerin gözükmesi şeklinde özelliklerin olmasını istiyorum. Bu tür bir web veya masaüstü uygulaması mevcut mu? Önceliğim web yazılımı olması.

Yani oyundaki haritanın web sitesinden gözükmesini istiyorsunuz. Bunun için "Dynmap" pluginini kullanabilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt