Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Ü
HTTPS kullanan sitelerdeki verileriniz şifrelenmiş olarak iletilir, bu doğru. Ancak VPN sağlayıcınızın verilerinizi görebilme ihtimali vardır.
Ücretsiz VPN'lerde genellikle gelir elde etmek için kullanıcı verilerini toplar ve satarlar. Babalarının hayrına ücretsiz VPN hizmeti sağlayacakları yok ya? Veri loglamayan ücretsiz VPN görmedim şimdiye kadar yaptığınız şeyleri rahatlıkla izleyebilirler, saklayabilirler, satabilirler.
Ücretsiz VPN'lerde genellikle gelir elde etmek için kullanıcı verilerini toplar ve satarlar. Babalarının hayrına ücretsiz VPN hizmeti sağlayacakları yok ya? Veri loglamayan ücretsiz VPN görmedim şimdiye kadar yaptığınız şeyleri rahatlıkla izleyebilirler, saklayabilirler, satabilirler.
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
HTTPS kullanan sitelerdeki verileriniz şifrelenmiş olarak iletilir, bu doğru. Ancak VPN sağlayıcınızın verilerinizi görebilme ihtimali vardır.
Uyuyan Sincap
Üstün
Eğer amaç video izlemek ise Opera VPN de Avrupa konumu seçilirse Hızlı ve Öfkeli bir VPN'e sahip olunur.
Tuhoiisa
Üstün
Site yasaklamasını kaldırmak için: GitHub - ValdikSS/GoodbyeDPI: GoodbyeDPI — Deep Packet Inspection circumvention utility (for Windows)
İlla VPN kullanacağım diyorsanız: Free Cloud Computing Services - AWS Free Tier alıp açtığınız sanal makineye OpenVPN kurmak.
İkisi de iyi seçenektir.
İlla VPN kullanacağım diyorsanız: Free Cloud Computing Services - AWS Free Tier alıp açtığınız sanal makineye OpenVPN kurmak.
İkisi de iyi seçenektir.
kulisfy
Uzman
Proton VPN gayet iyi hem de açık kaynak.Merhaba, sizce ücretsiz VPN'ler güvenli mi? Ayrıca https:// kullanan sitelerdeki verilerimizi göremezler diye biliyorum ama yine de görebilme ihtimalleri var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu önermiyorlardı genel olarak.
AceTeq
Üstün
Bazen bağlantı sorunu olabiliyor ama tam olarak neden önermiyorlardı?
Virüs olduğunu iddia ediyorlardı.Bazen bağlantı sorunu olabiliyor ama tam olarak neden önermiyorlardı?