Detaylar
Kim cevapladı?Geçen sene falan 1 TB G2 M.2 SSD'yi 1.700 TL'ye almıştım, acaba gereksiz mi oldu diyordum. İyi ki almışım.
Guilty Conscience
Üstün
Dönelim mi tekrar o traktör gibi çalışan, tırrt tırrt diye kafa ütüleyen 5400 RPM hard disklere? Bilgisayar açılana kadar çay demler, duş alır, bir de üstüne üniversite bitiririz artık.
Yakında ilan sitelerinde şöyle başlıklar göreceğiz sahibinden temiz, sadece Windows kurulmuş, az kullanılmış SSD. Takas sadece ege bölgesinde yazlıkla olur.
Yakında ilan sitelerinde şöyle başlıklar göreceğiz sahibinden temiz, sadece Windows kurulmuş, az kullanılmış SSD. Takas sadece ege bölgesinde yazlıkla olur.
CRT_User
Yetkin
Önceden DVD'den sabit diske Recep Baltaş derdik, şimdi NVMe'den sabit diske @Recep Baltaş oldu.
Benim şu an yanı başımda var öyle iki tane. Herhangi bir hamle de o sistemlere geçebilirim tamamen, yaşasın! :')Dönelim mi tekrar o traktör gibi çalışan, tırrt tırrt diye kafa ütüleyen 5400 RPM hard disklere? Bilgisayar açılana kadar çay demler, duş alır, bir de üstüne üniversite bitiririz artık.