sirius

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
8
PCB'lere pin bağlamak ve sökmek için kullanacağım sadece. Profesyonel değilim. Hobi ve açık kaynak ile ilgili projeler yapıyorum. Bu yüzden ucuz bir şey arıyorum. Ayda 1 ya kullanırım ya kullanmam. Gerekli tüm malzemelerin (stand, tel vs). içinde olduğu bir set önerirseniz veya ucuz sadece havya önerirseniz sevinirim. Teşekkürler.

@Yener K

PCB'lere pin bağlamak ve sökmek için kullanacağım sadece. Profesyonel değilim. Hobi ve açık kaynak ile ilgili projeler yapıyorum. Bu yüzden ucuz bir şey arıyorum. Ayda 1 ya kullanırım ya kullanmam. Gerekli tüm malzemelerin (stant, tel vs). İçinde olduğu bir set önerirseniz veya ucuz sadece havya önerirseniz sevinirim. Teşekkürler.

@Yener K

Yener hocamın önerdiğini öneririm.

Belirli bir bütçem yok piyasayı bilmediğim için. Kullanılabilecek seviyede, olabildiğince ucuz olan ürünler arıyorum.
A101'de satılan Piranha marka havya kullanıyorum ama önermem. Havya ucu çok kalitesiz ve hemen deliniyor. Saf bakırdan bir uç taktım; şu an o şekilde çok güzel çalışıyor. Yener hocamın önerdiği model güzel duruyor, ben de onu öneriyorum. Ayrıca elinizde yoksa mutlaka kablo tutucu tarzı bir şey alın; yoksa lehim yaparken insanı kanser ediyor. Temu kapanmadan önce çok ucuza alınabiliyordu.

1771104442687.webp