avkila.tech 3

Becerikli
Makaleler
1
Selam. Ucuz şarap aldım edrine diye kırmızı.

Tadı oda sıcaklığında iken gerçekten sirke gibiydi. Dolaba attım iyice soğuttum, ne bileyim Blender'dan geçirdim biraz yumuşasın diye kola ile karıştırdım yok içilmiyor kral bu.

Ne yapılmalı?

İyice soğutup içersin. Şaraba kola falan da katılmaz hele blender falan ilk defa duyduğum şeyler. O kadar kasma sevmediysen at gitsin.
Abi sirke gibi. Çok ciddiyim içtikten sonra boğazımın içi yanıyor. Şerefimle gider bira içerim daha iyi alkol oranı parasına göre daha iyi diye şarap aldım almaz olaydım. İki kafa dağıtıcaz bu bizi dağıttı la :D

Selam. Ucuz şarap aldım edrine diye kırmızı.

Tadı oda sıcaklığında iken gerçekten sirke gibiydi. Dolaba attım iyice soğuttum, ne bileyim Blender'dan geçirdim biraz yumuşasın diye kola ile karıştırdım yok içilmiyor kral bu.

Ne yapılmalı?

Yumuşasın diye Blender'dan geçirmek ne hocam? Belki de gerçekten size sirke sattılar. Nereden aldınız? Beğenmediyseniz atın. Zorlamanın manası yok.

Yumuşasın diye Blender'dan geçirmek ne hocam? Belki de gerçekten size sirke sattılar. Nereden aldınız? Beğenmediyseniz atın. Zorlamanın manası yok.
Her zaman aldığım tekelden aldım. Daha önce Akdeniz incisi içmiştim, gideri vardı, ancak Akdeniz incisi üretimden mi ne düşmüş bilmiyorum bunu aldım. 200 liraydı 75cl'i.

Yumuşadı gibi ha gideri var herhalde ya da artık boğazım o kadar yandı ki tat alamıyorum

Ya da yemeklerde falan kullanın diyeceğim tadı kötü ise bozar. Salatalara katın sirke niyetine?

Her zaman aldığım tekelden aldım. Daha önce Akdeniz incisi içmiştim, gideri vardı, ancak Akdeniz incisi üretimden mi ne düşmüş bilmiyorum bunu aldım. 200 liraydı 75CL'i.

Yumuşadı gibi ha gideri var herhalde ya da artık boğazım o kadar yandı ki tat alamıyorum.

Siz bilirsiniz.

Çaresi bir daha aynı şarabı almamak.

Şarap, bir şeyle karıştırıp içemeyeceğiniz bir şey olduğu için en iyisi onu içmemek olur.

Ya da yemeklerde falan kullanın diyeceğim tadı kötü ise bozar. Salatalara katın sirke niyetine?

Siz bilirsiniz.
Bilmiyorum ya birazdan kafaya diker bitiririm bitirmesine.
Çaresi bir daha aynı şarabı almamak.

Şarap, bir şeyle karıştırıp içemeyeceğiniz bir şey olduğu için en iyisi onu içmemek olur.
Benim bildiğim şarap gazoz vb. şeyler ile karıştırılıp içilebiliyor. Tek içilmesi ucuz şaraplar için pek iyi değil diye biliyordum. Yanlış mı biliyorum?

İyice soğutup içersin. Şaraba kola falan da katılmaz hele blender falan ilk defa duyduğum şeyler. O kadar kasma sevmediysen at gitsin.
Blenderın mantığı şarabın içine aşırı fazla oksijen sokmak ki içindeki tam fermente edilmemiş acılıklar gitsin diye. Ha ne kadar iş yapar, ne kadar mantıklı hiç bilmiyorum. Gördüm öylesine denedim. Daha kötüye gidemez zaten.

Bilmiyorum ya birazdan kafaya diker bitiririm bitirmesine.

Benim bildiğim şarap gazoz vb. şeyler ile karıştırılıp içilebiliyor. Tek içilmesi ucuz şaraplar için pek iyi değil diye biliyordum. Yanlış mı biliyorum?

Blenderın mantığı şarabın içine aşırı fazla oksijen sokmak ki içindeki tam fermente edilmemiş acılıklar gitsin diye. Ha ne kadar iş yapar, ne kadar mantıklı hiç bilmiyorum. Gördüm öylesine denedim. Daha kötüye gidemez zaten.
Şarabı gazozla karıştırıp içenler köpek öldüren dediğimiz kalitesiz şarapları alıp daha kolay sarhoş olmak için içilebilirliğini arttırmak için yapılıyor. Yoksa asla bir şeyle karıştırılmaz şarap.

Şarabı gazozla karıştırıp içenler köpek öldüren dediğimiz kalitesiz şarapları alıp daha kolay sarhoş olmak için içilebilirliğini arttırmak için yapılıyor. Yoksa asla bir şeyle karıştırılmaz şarap.
Ben de tekeldeki abiye "köpek öldüren ayarında bir şey" demiştim.

Anlıyorum.