Hayır, A16 alınmaz. Onun yerine GM 8 kullanır daha iyi. Yahu. Adamın işine yaramayacak modeller önermeseniz artık?
Detaylar
Kim cevapladı?mustaine
Üstün
Hayır, A16 alınır. 3 32'liğini kullanıyordum işimi fazlasıyla görüyordu, parmak izi yüz okuma v.s mükemmeldi. 4 64'lük taş gibi telefon.Hayır, A16 alınmaz. Onun yerine GM 8 kullanır daha iyi. Yahu. Adamın işine yaramayacak modeller önermeseniz artık?
@Berk kullanıyor. Dostum söyle bakalım alınır mı alınmaz mı? Geçen gün rom yüklemek istiyordu. Siz hesap edin gerisini.Hayır, A16 alınır. 3 32'liğini kullanıyordum işimi fazlasıyla görüyordu, parmak izi yüz okuma v.s mükemmeldi. 4 64'lük taş gibi telefon.
mustaine
Üstün
@Berk kullanıyor. Dostum söyle bakalım alınır mı? Alınmaz mı? Geçen gün ROM yüklemek istiyordu. Siz hesap edin gerisini.
"Mustaine" adlı arkadaş da kullanıyordu. Alınır mı? Alınmaz mı o da görüşünü söyledi. Ayıktırayım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş zaman, ona bakarsanız ilk çıktığı zaman elime 1 aylığına demo A55 cihazı geçmişti. O da memnun ediyordu, fakat şimdi bakarsanız aynı cihaz çekmecemde duruyor ve kasıyor.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Olabilir ama ikinci el telefonda riskli geliyor bana.
Son mesaj olarak şunu söylüyorum daha da yazmayacağım. Bütçen sıfıra yetiyorsa git doğru düzgün bir 9i al. Bilgisayarın zaten ortalama günümüzde daha gider. Çünkü gm 8 ve j2 çok eski cihazlar.Olabilir ama ikinci el telefonda riskli geliyor bana.
@Berk kullanıyor. Dostum söyle bakalım alınır mı? Alınmaz mı? Geçen gün ROM yüklemek istiyordu. Siz hesap edin gerisini.
ROM yükleme sorunu olmasa alınır, ayrıca ben ROM yüklemeyi tamamen zevkine yüklemek istiyordum.
Son düzenleme:
Neresi sağlam o cihazın?
Helio G35 SoC'lu cihazı almam bile şu zamanda. Bende daha düşük olanı Helio G25 var 1080p60 videolar kasıyor.
Bir de silinen mesajında @cenazeyebekleriz'ya yallah köyüne demiş, yazık.... Hakaret etsem ban yiyeceğim.
Taş gibi mi?Hayır, A16 alınır. 3 32'liğini kullanıyordum işimi fazlasıyla görüyordu, parmak izi yüz okuma v.s mükemmeldi. 4 64'lük taş gibi telefon.
mr.esat
Üstün
Mâlesef halkımızda yıllar önce kullandığı telefonu çok daha yeni ve güncel alternatifleri varken önerme huyu var, benim babam da S4 almıştı zamanında. Çok iyi telefon, herkese almasını öneririm desem komik olurdu değil mi? Aynı hesap.Neresi sağlam o cihazın?
Helio G35 SoC'lu cihazı almam bile şu zamanda. Bende daha düşük olanı Helio G25 var 1080p60 videolar kasıyor.
Bir de silinen mesajında @cenazeyebekleriz'ya yallah köyüne demiş, yazık.... Hakaret etsem ban yiyeceğim.
Taş gibi mi?![]()