Steam. Oyunların %75 indirime girmesini bekliyorsun bu sürede oyun ile alakalı bütün optimizasyon güncellemeleri geliyor, DLC'ler geliyor ve her şey dahil AAA oyunları 15-$20 civarına alıyorsun. Mis gibi sabırlı olan kazanır. Bunun dışında kabasakal epin bölümü Humble Bundle paketleri, G2A ve Kinguin mağazalarını da kontrol edebilirsiniz.

Steam. Oyunların %75 indirime girmesini bekliyorsun bu sürede oyun ile alakalı bütün optimizasyon güncellemeleri geliyor, DLC'ler geliyor ve her şey dahil AAA oyunları 15-$20 civarına alıyorsun. Mis gibi.

15-20 doları TL'ye çevirdiğimizde manzara biraz can sıkıcı oluyor hocam. :D

15-20 doları TL'ye çevirdiğimizde manzara biraz can sıkıcı oluyor hocam. :D

O kadar da öldürmeye gerek yok sizin istediğiniz artık bedavaya giriyor hocam. Örneğin çok kaliteli bir AAA oyun Alan Wake 2 ₺270'ye bulunabiliyor. Bütçeniz yoksa illa AAA oynamak zorunda değilsiniz uygun fiyatlı ve çok kaliteli oyunlar bedavadan biraz pahalıya bulunabiliyor.

O kadar da öldürmeye gerek yok sizin istediğiniz artık bedavaya giriyor hocam. Örneğin çok kaliteli bir AAA oyun Alan Wake 2 ₺270'ye bulunabiliyor. Bütçeniz yoksa illa AAA oynamak zorunda değilsiniz uygun fiyatlı ve çok kaliteli oyunlar bedavadan biraz pahalıya bulunabiliyor.

Alan Wake 2'yi şahsen almayı düşünüyordum fakat çıtır çerez oyunlara olan ilgimden almadım nedense.

Guncel absurt fiyatli oyunlari bilmiyorum fakat Cyberpunk, Alan Wake 2, God of War gibi oyunlar Epic'te asiri uygun oluyor. Fiyatlari 250-500 TL arasi degisiyor, ustune %20 Epic odulu ve kullaniyorsan on odemeli kart cashbacki ile cok daha uyguna geliyor. Mesela Nays max 75 tl olacak sekilde %20 Cashback veriyor, 360 TL olan God of War yaklasik 220 TL'ye denk geliyor. Ekstra olarak fiyat ve indirim tarihcesini gosteren boyle bir site de var: https://isthereanydeal.com/

"Paran yoksa oynama" diyor adam resmen. :D

Bir bakıma doğru. Diğer türlü oyunu korsan oynamak benim nazarımca özellikle güvenlik tarafında biraaz sıkıntılı.

Mesela Nays Max 75 TL olacak sekilde %20 Cashback veriyor,

Hocam Nays demişken aklıma geldi. Reşit olunca şu Nays'e daha detaylı incelmeyi düşünüyorum. Şu an 17 olduğumdan ne para ne alışveriş yapabiliyorum. Oysa insanlar bayağı bir önermişti bunu.