Steam. Oyunların %75 indirime girmesini bekliyorsun bu sürede oyun ile alakalı bütün optimizasyon güncellemeleri geliyor, DLC'ler geliyor ve her şey dahil AAA oyunları 15-$20 civarına alıyorsun. Mis gibi sabırlı olan kazanır. Bunun dışında kabasakal epin bölümü Humble Bundle paketleri, G2A ve Kinguin mağazalarını da kontrol edebilirsiniz.
Online modu olan özellikle EA oyunları için bu dediğiniz şeyi beklerken oyuncu kalmıyor. Geri kalan oyunlar için beklenebilir dediğiniz gibi.

Hocam Nays demişken aklıma geldi. Reşit olunca şu Nays'e daha detaylı incelmeyi düşünüyorum. Şu an 17 olduğumdan ne para ne alışveriş yapabiliyorum. Oysa insanlar bayağı bir önermişti bunu.
En son baktigimda platform havuzu en genis olan kart Nays'ti. Ozellikle Epic icin cashback veren kart sayisi kisitli, verenler de yanlis hatirlamiyorsam X harcamasinin yuzdesini almak yerine belli bir paraya belli bir miktarda cashback veriyordu: Mesela 500 TL'ye 100 TL gibi. Onlarin da ne kadar guvenilir olduklari muamma. Bana kalirsa en garanti kart Nays, yaklasik 1K civari cashback aldim su zamana kadar ve bir problem yasamadim.

SteamDB ile takip edebilirsiniz fiyatları.
Steam aile paylaşımı ile ortak alabilirsiniz tâbi oyun aile paylaşımı destekliyor ise.
Epic Games indirimlerinde ucuza oyun kapabilirsiniz fakat hep aynı oyunlar, kütüphanesi pek zengin değil Epic'in.