gustavo

Üstün
Makaleler
4
Yer
Türkiye
Udemy'de halihazırda bildiğim dillerden olan Python kursu çekmeyi planlıyorum bir kurs alırken ilk baktığınız şeyler neler? İyi para kazandırır mı?
Not: Fiyat olarak her öğrencinin rahatlıkla erişmesi için 50,60 TL planlıyorum siz bu fiyata temel Python kursu alır mıydınız?

Aslında bir kurs özellikle yazılım noktasında kendisini geliştirmek bir şey öğrenmek isteyenler fiyat değil de kursun başarı durumuna göre seçilmekte. Tabii uçuk fiyatları kastetmiyorum.
Ama baktığımız zaman fiyatınız uygun.
İlk alıcınız ben olurum :)

Aslında bir kurs özellikle yazılım noktasında kendisini geliştirmek bir şey öğrenmek isteyenler fiyat değil de kursun başarı durumuna göre seçilmekte. Tabii uçuk fiyatları kastetmiyorum.
Ama baktığımız zaman fiyatınız uygun.
İlk alıcınız ben olurum :)

Bu ay içerisinde yapmayı düşünüyorum eğer doğru düzgün bir kurs olursa yüklerim (:
Peki sizin için en fazla bir kurs arayüzünde ne önemli?

Bu ay içerisinde yapmayı düşünüyorum eğer doğru düzgün bir kurs olursa yüklerim (:

Sade anlatım, kursu dinleyenin kafasında kalması için uygulamalı veya varsa taktiğin onları söyle, egzersiz, kendin yap projesi, ödev tarzı şeyler.

Kesinlikle, genç kardeşlerimiz için sade ve düzgün anlatım. Ve her anlatımını ciddi anlamda uygulamalı örneklendirmen kesinlikle kaçınılmaz bir şey. Bazıları alfabeyi öğretiyor, hecelemeyi öğretmiyor gibi çalışmalar sunuyor.

Ben olsam YT kanalı açıp ne yaptığımı az biraz gösteren ve faydalı olan videolar yükler, kalanları (tam sürüm videoları) katıl üyeliğine özel yapıp 60 lirayı katıl ücreti yapardım. İlerleyen dönemlerde başka diller ya da faydalı videolar yüklediğimde sadece bir kursa değil arşive erişmiş olurdu öğrenciler.