Ben eskiden yazılım yazıyordum başka nedenden dolayi uzun süre bıraktım artık hatırlamıyorum Udemy üzerinden yazılım Android oyun geliştirme aldım adamlar o kadar baştan salma anlatıyor ki kendi bildiğini yazıp bitiriyor amaçları sen bana parami ver yazılımı öğrenme sadace seni ugrastirayim sanki.
Detaylar
Kim cevapladı?BTK Akademi'ye de bakın derim.
Ayrıca bir kursu satın almadan önce yorumlarına falan bakın mutlaka.
Yorumlara zaten baktım hepsi iyiydi iade ettikten sonra kötü yorumlar gelmeye başladı.
Blackraven 30
Üstün
Bir kurstan ne bekliyorsunuz ki? Doktora seviyesindeki yazılım kurslarında bile o konunun temelleri öğretilir ve üstüne öğrencinin koyması istenir.
Bir kurstan ne bekliyorsunuz ki? Doktora seviyesindeki yazılım kurslarında bile o konunun temelleri öğretilir ve üstüne öğrencinin koyması istenir.
Ben dediğim gibi unutmuştum bir şirkete gittim bana Udemy'den öğren demislerdi şu an sirkette muhasebeciyim eskiden oyun yapmıştım onu arkadaşa gosteriyordum müdür gördü çağırdı yazılımla mi ilgileniyorsun dedi eskiden ilgileniyordum unuttum dedim bu siteyi gosterdi öğren seni yazılımcı yapalım dedi baktım olmuyor.
Hocam selam,Ben dediğim gibi unutmuştum bir şirkete gittim bana Udemy'den öğren demislerdi şu an sirkette muhasebeciyim eskiden oyun yapmıştım onu arkadaşa gosteriyordum müdür gördü çağırdı yazılımla mi ilgileniyorsun dedi eskiden ilgileniyordum unuttum dedim bu siteyi gosterdi öğren seni yazılımcı yapalım dedi baktım olmuyor.
Yazılım derin bir deryadır. Öyle bir kursla yazılım işi zor olur bilginize
Hocam selam,
Yazılım derin bir deryadır. Öyle bir kursla yazılım işi zor olur bilginize![]()
Zaten erken de olsa farkına vardım o yüzden iade ettim buraya konu açtım liseden başlamak gerekiyor çünkü her şeyi ezbere bilmek gerekiyor işte dur bir dakika şunu izleyim yazayım olmaz.
Blackraven 30
Üstün
Zaten erken de olsa farkına vardım o yüzden iade ettim buraya konu açtım liseden başlamak gerekiyor çünkü her şeyi ezbere bilmek gerekiyor işte dur bir dakika şunu izleyim yazayım olmaz.
Bence siz pes etmeye neden arıyorsunuz. Temel konseptleri videodan izlersin sonra sallıyorum dersin ki zıplama animasyonlarını çalışayım. İlk normal çalışırsın sonra ona fizik eklemeye çalışırsın yapamadığında internetten araştırırsın öyle öyle gelişirsin.
Bence siz pes etmeye neden arıyorsunuz. Temel konseptleri videodan izlersin sonra sallıyorum dersin ki zıplama animasyonlarını çalışayım. İlk normal çalışırsın sonra ona fizik eklemeye çalışırsın yapamadığında internetten araştırırsın öyle öyle gelişirsin.
Dostum pes etsem 1 ay uğraşır mıyım zaten animasyon yapmayı biliyorum sadece hareket karakter puan vb yazılımları tam bilmiyorum Udemy'deki sözde hocalar kendi bildiği gibi anlatiyor kodlarin nasıl çalıştığını soylemiyor ne mantıkla ben belki başka bir şey yapacağım en son olmazsa cok istersem özel hoca tutarım benim hayatim bilgisayarla geçti sıfırdan başlamıyorum yani.
Görkem Say 7
Üstün
Ezbere bilmekle alakasi yok bilgisayar muhendisi olarak soyleyebilirim. Ozetle muhendislik iste bir seylerin temelini oturttugun zaman bir sure sonra projelerin hepsi benzer gelmeye basliyor zaten. Udemy'deki kurslarin cogu sifirdan baslayanlar icin haliyle gidecegi yer belli. Iyi bir kurs bile olsa sana adim attiracak kadar bir seyler ogretebilir. Olayin cogunlugu proje yapmak ve dokumantasyon okumaktan geciyor. Kaldi ki artik AI gibi inanilmaz bir arac var.
Yeni konular
-
-
-
-
The Last of Us Part II multiplayer erken erişime açıldı
- christopher moltisanti
-
-
-
-