Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
İsrail’de oynatıp İsrail’e de avantaj vermiyorlar. İki taraf için de eşit bir durum yani. İsrail, şu sıralarda çok tepki alıyor. İstanbul gibi bir yerde başlarına her şey gelebilir. En önemlisi güvenlik.
Televizyonda takımlar eşleşirken izlemiştim. İtirazı o zaman yapmaları gerekiyordu fakat İsrail ile oynamaya kimse bir şey demedi. Bazı takımların eşleşmesine izin vermiyorlar mesela. Ülke bu durumda olunca da buraya gelmek istemiyorlar. Bu kadar geç olunca da başka seçenek yok.
Televizyonda takımlar eşleşirken izlemiştim. İtirazı o zaman yapmaları gerekiyordu fakat İsrail ile oynamaya kimse bir şey demedi. Bazı takımların eşleşmesine izin vermiyorlar mesela. Ülke bu durumda olunca da buraya gelmek istemiyorlar.
Dostum taraftarlar zaten farklı zamanlarda stada alınır. Çıkışta da farklı zamanlarda çıkarılır. Eğer futbolcular diyorsan onların güvenliği için alınan tedbirler daha fazla. Dediğim gibi canları önemliyse çıkmasınlar maça. Avrupa liginde yapacakları bir maç taraftar ve futbolcularından önemli değil.
Türkiye’ye karşı bir düşmanlıkları yok ki. Sadece güvenlikleri sebebiyle Türkiye’de oynamaya itiraz ettiler ve oynamak istiyorlar. Oynamak, onların da hakkı. Daha baştan eşleşmeye itiraz etselerdi daha iyi olurdu fakat o zaman sanırım durum bu kadar kötü değildi.
Tehdit edecek te bu maçta insanların öleceğini mi düşünüyorsun? Ayrıca Beşiktaş JK yönetimi M. Tel Aviv takımı gelirse en güzel şekilde karşılar dedi zaten. Taraftarlarda deplasman tribününe,sahaya bomba atacak değil ya hani.
Türkiye’ye karşı bir düşmanlıkları yok ki. Sadece güvenlikleri sebebiyle Türkiye’de oynamaya itiraz ettiler ve oynamak istiyorlar. Daha baştan eşleşmeye itiraz etselerdi daha iyi olurdu fakat o zaman sanırım durum bu kadar kötü değildi.
Tehdit edecek te bu maçta insanların öleceğini mi düşünüyorsun? Ayrıca Beşiktaş JK yönetimi M. Tel Aviv takımı gelirse en güzel şekilde karşılar dedi zaten. Taraftarlarda deplasman tribününe,sahaya bomba atacak değil ya hani.