Beşiktaş neden iç saha hakkını kaybediyor peki? Yeni kurallardan haberiniz yok galiba. Sistem değişti.İsrail’de oynatıp İsrail’e de avantaj vermiyorlar. İki taraf için de eşit bir durum yani. İsrail, şu sıralarda çok tepki alıyor. İstanbul gibi bir yerde başlarına her şey gelebilir. En önemlisi güvenlik.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Televizyonda takımlar eşleşirken izlemiştim. İtirazı o zaman yapmaları gerekiyordu fakat İsrail ile oynamaya kimse bir şey demedi. Bazı takımların eşleşmesine izin vermiyorlar mesela. Ülke bu durumda olunca da buraya gelmek istemiyorlar. Bu kadar geç olunca da başka seçenek yok.Beşiktaş neden iç saha hakkını kaybediyor peki? Yeni kurallardan haberiniz yok galiba. Sistem değişti.
Ricardo Quaresma
Başarılı
İtirazı asıl M. Tel Aviv'in yapması lazımdı Türkiye'de can güvenliğimizin tehlikede olduğunu düşünüyoruz diyip.Televizyonda takımlar eşleşirken izlemiştim. İtirazı o zaman yapmaları gerekiyordu fakat İsrail ile oynamaya kimse bir şey demedi. Bazı takımların eşleşmesine izin vermiyorlar mesela. Ülke bu durumda olunca da buraya gelmek istemiyorlar.
Cortex
Başarılı
Dostum taraftarlar zaten farklı zamanlarda stada alınır. Çıkışta da farklı zamanlarda çıkarılır. Eğer futbolcular diyorsan onların güvenliği için alınan tedbirler daha fazla. Dediğim gibi canları önemliyse çıkmasınlar maça. Avrupa liginde yapacakları bir maç taraftar ve futbolcularından önemli değil.![]()
Yahu öyle saçma iş mi olur, sen adamın ülkesini tehdit edeceksin yok yere, sonra o takım maça çıkmayacak senin yaptığın şeyden ötürü, mantıklı mı bu?
- Makaleler
- 1
Türkiye’ye karşı bir düşmanlıkları yok ki. Sadece güvenlikleri sebebiyle Türkiye’de oynamaya itiraz ettiler ve oynamak istiyorlar. Oynamak, onların da hakkı. Daha baştan eşleşmeye itiraz etselerdi daha iyi olurdu fakat o zaman sanırım durum bu kadar kötü değildi.İtirazı asıl M. Tel Aviv'in yapması lazımdı Türkiye'de can güvenliğimizin tehlikede olduğunu düşünüyoruz deyip.
Ricardo Quaresma
Başarılı
Tehdit edecek te bu maçta insanların öleceğini mi düşünüyorsun? Ayrıca Beşiktaş JK yönetimi M. Tel Aviv takımı gelirse en güzel şekilde karşılar dedi zaten. Taraftarlarda deplasman tribününe,sahaya bomba atacak değil ya hani.Yahu öyle saçma iş mi olur, sen adamın ülkesini tehdit edeceksin yok yere, sonra o takım maça çıkmayacak senin yaptığın şeyden ötürü, mantıklı mı bu?
Başta itiraz etseydi ozaman dostum. İş işten geçmiş şimdi ağlıyorlar tarafsız sahada oynansın diye.Türkiye’ye karşı bir düşmanlıkları yok ki. Sadece güvenlikleri sebebiyle Türkiye’de oynamaya itiraz ettiler ve oynamak istiyorlar. Daha baştan eşleşmeye itiraz etselerdi daha iyi olurdu fakat o zaman sanırım durum bu kadar kötü değildi.
Cortex
Başarılı
Tehdit edecek te bu maçta insanların öleceğini mi düşünüyorsun? Ayrıca Beşiktaş JK yönetimi M. Tel Aviv takımı gelirse en güzel şekilde karşılar dedi zaten. Taraftarlarda deplasman tribününe,sahaya bomba atacak değil ya hani.
Öleceğini düşünmüyorum kimsenin. Ama zarar vermek sadece öldürmekle olmuyor. Bu ülkede bu stadlarda her şey oldu, ben olsam ben de gelmek istemem.
Ricardo Quaresma
Başarılı
Her şey oldu ve bitti. Düzgün dururlarsa kimseye bişey olmaz.Öleceğini düşünmüyorum kimsenin. Ama zarar vermek sadece öldürmekle olmuyor. Bu ülkede bu stadlarda her şey oldu, ben olsam ben de gelmek istemem.
Cortex
Başarılı
Her şey oldu ve bitti. Düzgün dururlarsa kimseye bişey olmaz.
Olaylara objektif bakamıyorsunuz. Bu tartışma faydasız.