Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Avare

Başarılı
Selam, her ne kadar korsan kullanmak istemesem bile bu oyun PC de yok diye biliyorum fakat adamlar Re-Pack mantığı bir şekilde sanırım getirmişler. Fakat ben virüslü bir dosya olup olmadığını merak ediyorum sizler ne diyorsunuz buna?

Bazı arkadaşlar file dosyasını tam açıp atmamı falan isteyebiliyor fakat ben virüsten çekindiğim için linki bırakıyorum isterseniz kontrol edebilirsiniz. (Bağlantı kaldırılmıştır)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyunun cikmis herhangi bir resmi ya da fan yapimi bilgisayar portu yok. Oyun sadece Playstation 5, Xbox X ve S'de calisiyor, bu cihazlarin calisan bir emulatoru yok. Cok yuksek ihtimalle virus.
Oyunun cikmis herhangi bir resmi ya da fan yapimi bilgisayar portu yok. Oyun sadece Playstation 5, Xbox X ve S'de calisiyor, bu cihazlarin calisan bir emulatoru yok. Cok yuksek ihtimalle virus.

Çözüm
Oyunun cikmis herhangi bir resmi ya da fan yapimi bilgisayar portu yok. Oyun sadece PlayStation 5, Xbox X ve S'de calisiyor, bu cihazlarin calisan bir emulatoru yok. Cok yuksek ihtimalle virus.

Çok tehlikeli adamlar çünkü videonun altına bir de fake teşekkürler işe yaradı yorumları koymuşlar insan tamam kesin işe yarıyor diyor sorgulamasa.

Çok tehlikeli adamlar çünkü videonun altına bir de fake teşekkürler işe yaradı yorumları koymuşlar insan tamam kesin işe yarıyor diyor sorgulamasa.
Cogu fake olsa da bazilari gercek kisi hesaplarindan yapilmis oluyor hocam. Arkadasim Valorant hilesi indirirken virus indirmisti ve kendi Youtube hesabindan indirdigi videodaki kisinin yorumlarina hileyi oven yorumlar attirmisti virus.