Bu ürünü almayı düşünüyorum. Uzun ömürlü olması temennim.
Detaylar
Kim cevapladı?Peak2Core
Başarılı
Ben kullanıyorum memnunum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende M.2 kutusu var, boot edilebilir ISO yazdıramıyorum örneğin: Rufus görmüyor diğer markalarda sıkıntı yok.
Emre.py
Üstün
OS kurmayı hiç denemedim ama Linux kurmayı düşünüyordum. Bir ara deneyeyim.Bende M.2 kutusu var, boot edilebilir ISO yazdıramıyorum örneğin: Rufus görmüyor diğer markalarda sıkıntı yok.
OS kurmayı hiç denemedim ama Linux kurmayı düşünüyordum. Bir ara deneyeyim.
Hayır denemedim fakat aynı kutuya başka SSD taktığımda yine olmadı. Diğer kutuda çalışıyor mesela sıkıntı yok,
Kontrolcüyle ilgili sanırım. Elinizdeki kutularda UASP desteği var mı veya farklı bir kontrolcü mü kullanıyorlar?Hayır denemedim fakat aynı kutuya başka SSD taktığımda yine olmadı. Diğer kutuda çalışıyor mesela sıkıntı yok,
Kontrolcüyle ilgili sanırım. Elinizdeki kutularda UASP desteği var mı veya farklı bir kontrolcü mü kullanıyorlar?
UASP desteği var mış, SMART ve TRIM fonksiyonlarını destekler diyor. Enteresan bir durum; çalışırken bir sorun yok, veri yükleme, silme vs. iş ISO yazdırayım, flash bellek gibi kullanıp format atayım dediğinde değişiyor. WinSetupUSB veya Rufus cihazı görmüyor.
Diskini tak ve Rufus'u çalıştır. Açılan pencerede "Gelişmiş sürücü özelliklerini göster" menüsünü genişlet ve "USB sabit sürücüleri listele" seçeneğini işaretle. Artık harici diskin seçilebiliyor olması lazım.
UASP desteği var mış, SMART ve TRIM fonksiyonlarını destekler diyor. Enteresan bir durum; çalışırken bir sorun yok, veri yükleme, silme vs. iş ISO yazdırayım, flash bellek gibi kullanıp format atayım dediğinde değişiyor. WinSetupUSB veya Rufus cihazı görmüyor.
Diskini tak ve Rufus'u çalıştır. Açılan pencerede "Gelişmiş sürücü özelliklerini göster" menüsünü genişlet ve "USB sabit sürücüleri listele" seçeneğini işaretle. Artık harici diskin seçilebiliyor olması lazım.
Maalesef böyle bir pencere açılmıyor fakat Ventoy gördü, bir ihtimal de Windows sürümü ile ilgili olabilir, denemek lazım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-