E erkanagri Becerikli Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 243 Çözümler 5 Beğeniler 128 7 Mart 2026 #11 Murqt dedi: Maalesef böyle bir pencere açılmıyor fakat Ventoy gördü, bir ihtimal de Windows sürümü ile ilgili olabilir, denemek lazım. Genişletmek için tıkla... İftardan sonra resimli olarak açıklama yaparım. Oradan bakarak yaparsın.
Murqt dedi: Maalesef böyle bir pencere açılmıyor fakat Ventoy gördü, bir ihtimal de Windows sürümü ile ilgili olabilir, denemek lazım. Genişletmek için tıkla... İftardan sonra resimli olarak açıklama yaparım. Oradan bakarak yaparsın.
E erkanagri Becerikli Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 243 Çözümler 5 Beğeniler 128 7 Mart 2026 #12 @Murqt Aşağıdaki GIF resminden nasıl yapılacağını görebilirsin. SATA SSD yüklü bir kutuda denemiştim, sorunsuz boot olmuştu. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2026
@Murqt Aşağıdaki GIF resminden nasıl yapılacağını görebilirsin. SATA SSD yüklü bir kutuda denemiştim, sorunsuz boot olmuştu.
M Murqt Gelişen Katılım 21 Şubat 2026 Mesajlar 7 Beğeniler 0 8 Mart 2026 #13 erkanagri dedi: @Murqt Aşağıdaki GIF resminden nasıl yapılacağını görebilirsin. SATA SSD yüklü bir kutuda denemiştim, sorunsuz boot olmuştu. Eki Görüntüle 231552 Genişletmek için tıkla... Evet, başka bir sürüm indirdim ve çalıştı. Görüyor, asıl amacım WinSetupFromUSB'de göstermekti; onu da Advanced Options, Display Disk seçeneğini işaretlediğimde gördü. İlginize teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2026
erkanagri dedi: @Murqt Aşağıdaki GIF resminden nasıl yapılacağını görebilirsin. SATA SSD yüklü bir kutuda denemiştim, sorunsuz boot olmuştu. Eki Görüntüle 231552 Genişletmek için tıkla... Evet, başka bir sürüm indirdim ve çalıştı. Görüyor, asıl amacım WinSetupFromUSB'de göstermekti; onu da Advanced Options, Display Disk seçeneğini işaretlediğimde gördü. İlginize teşekkürler.