Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Ankara
Merhaba,
Geçtiğimiz ay Ugreen markasının USB ses kartını aldım. Ürün şu anda satışta yok o yüzden link atamıyorum. 3.5mm harici USB ses kartı olarak geçiyordu. Üründen memnunum fakat ses %1'de bile çok fazla. Yazılımsal olarak bunu daha fazla kısmanın bir yolu var mı? Ürünün driverı falan yok tak-çalıştır şeklinde. Windows 11 son sürüm kullanıyorum.

Çözüm
Ne güzel işte, demektir ki daha fazla güç isteyen kulaklıkları kullanacağın zamanda sürebilecektir. Equalizer apo indir, Config'den Gain'i düşür devam et. Üzerinde ses kısma açma yok mu ses kartının?
Ne güzel işte, demektir ki daha fazla güç isteyen kulaklıkları kullanacağın zamanda sürebilecektir. Equalizer apo indir, Config'den Gain'i düşür devam et. Üzerinde ses kısma açma yok mu ses kartının?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Maalesef ses açma kısma kısmı yok sadece jak girişleri var. EQ apo deneyeceğim teşekkür ederim.

Driver'ı yok demişsiniz ama ürün kodunu vs. yazmamışsınız. Ürünün driver'ını internette nasıl aradınız?
Konuyu açtığımdan beri çalışıyorum hocam bu akşam eve geçeceğim. Kutusunda tabi ki model numarası vardı onunla aradım fakat kendi sitesinde bir şey bulamamıştım.

Dediginizi yaptim, sorunumu yeteri kadar cozdu. Tesekkur ederim. Cozum olarak raporladim.