DeadlyMania7 53
Bilgin
Malum bu ara engellenmesi konuşuluyor. Böyle bir durumda VPN vb. şeylerle girip ülke değiştirmek iş görebilir. Bunu nasıl yapabilirim?
Yapılıyor. Tam olarak nasıl emin değilim ama Polonyalı bir arkadaş senelerdir Türkiye lokasyonlu hesabı üzerinden benimle oynuyor. Zamanında ucuz oyun almak için yaptığını söylemişti.Yapamazsınız başka bir ülkeye gitmediğiniz sürece VPN'le yaparsanız ban yersiniz.
Yapılıyor. Tam olarak nasıl emin değilim ama Polonya'lı bir arkadaş senelerdir Türkiye lokasyonlu hesabı üzerinden benimle oynuyor. Zamanında ucuz oyun almak için yaptığını söylemişti.
Çok hızlısın engellensin bakarız.Malum bu ara engellenmesi konuşuluyor. Böyle bir durumda VPN vb. şeylerle girip ülke değiştirmek iş görebilir. Bunu nasıl yapabilirim?
Ben zamanında yapmıştım (Azerbaycan'dan). VPN ile nasıl yaptığımızı bilmiyoruz ama bank kartıyla ilgili sanırım. Burada Yelo Bank diye bir kart vardı, onunla olmuştu. Aynı zamanda Türkiye fiyatıyla Microsoft Store'dan da satın alma yapabiliyordum. Bunun bir ilgisi var mı bilmiyorum ama kuzenim Türkiye'den gelince getirdi ve laptopta yapmıştım (laptop Türkiye kayıtlı olduğu için olmuş olabilir).Malum bu ara engellenmesi konuşuluyor. Böyle bir durumda VPN vb. şeylerle girip ülke değiştirmek iş görebilir. Bunu nasıl yapabilirim?