İyiye giden bir tek olay bile yok.
Detaylar
Kim cevapladı?E herkes doktor olmak zorunda değil ? Hatta çoğu kişi olmamalı. Doktorluk farklı bir meslek. Meslekten öte. Kişisel hayatınızı ve vaktinizi de etkiliyor.Ekstra eklemek istiyorum. Tabir-i caizse, köpek gibi çalışın, tıp kazanın, bak bakalım nasıl dakikasında atanıyorsun.
O kadar saçma üniversite açacaklarına köy enstitüleri açsalardı ülke uçmuştu.Her yere üniversite açarsan sonucu böyle olur. Üniversiteler az ama kaliteli olarak kalmalıydı.
- Makaleler
- 1
Sistem bozuk.
Köydeki adamı şehre göç etmeye, şehirdekinin de hayatını çöp etmeye uğraşırsan böyle patlak verir.
Köydeki adamı şehre göç etmeye, şehirdekinin de hayatını çöp etmeye uğraşırsan böyle patlak verir.
Konuyla ne alakası var? Suriyeli öğretmen mi var? Konuyu nasıl oraya bağladın?Hükumet Suriyelileri besleyeceğine öğretmen atasın.
- Makaleler
- 1
Özel sektör bu kadar kötü olmasa insanlar memur olmaya uğraşmaz da işte 
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Misal veriyorum ben orada. Yani biraz çalışıp emek verip iyi bir sıralama ile daha iyi yerlere gelip iş bulma, atanma vs. şansını arttırabilirsin. Yoksa babam da öğretmen olurE herkes doktor olmak zorunda değil ? Hatta çoğu kişi olmamalı. Doktorluk farklı bir meslek. Meslekten öte. Kişisel hayatınızı ve vaktinizi de etkiliyor.
Örnek vermeye çalıştığınızı anladım ama özellikle tıp demeniz yanlış anlaşılabilirMisal veriyorum ben orada. Yani biraz çalışıp emek verip iyi bir sıralama ile daha iyi yerlere gelip iş bulma, atanma vs. şansını arttırabilirsin. Yoksa babam da öğretmen olur![]()