Misal veriyorum ben orada. Yani biraz çalışıp emek verip iyi bir sıralama ile daha iyi yerlere gelip iş bulma, atanma vs. şansını arttırabilirsin. Yoksa babam da öğretmen olur :D
Herkes ilk 10 bine mi girsin? Rekabetin eğitim boyutunu geçtim, iş arayışında olan insanlar için korkunç bir rekabet var şu an. Onu da geçtim, işe girdikten sonrası da Mısırlı kölelerden hallice bir hayat. Baştan sona berbat bir sistemde çabalamaya çalışan pek çok insan var. Olaya yalnızca büyükşehirler ya da çevrenizdekiler olarak bakmayın. Eğitimde eşit bir halde değiliz ki herkes çalışsın yüksek sıralamalar yapsın. Herkes olacakları öngöremeyebiliyor. Bu insanlar da belki zaman kazanmak belki de büyük umutlarla o fakülteleri iyi kötü bitirdiler.

Hee. Herkes okumasın. Git sıvacı ol anasını satayım. 200bin sıralamadan öğretmenlik okuyup da KPSS kazanamazsan kapitalist dershaneci ya da özel okulcu efendilerini zengin edersin anca 😂😂😂.

Senin gibi bir konuşma tarzına sahip adamın fikirleri ne kadar umrumda oalbilir ki? Komiksin. 200 bine girip öğretmen olan adam sana eğitim vermiş de böyle bir herif olmuşsun demek ki. Yozgat'ta İngilizce öğretmenliği için 20 bin sıralama yapman lazım. Yozgatta. Yozgat. Yozgat. Yozgat.
Yozgat

Senin gibi bir konuşma tarzına sahip adamın fikirleri ne kadar umrumda oalbilir ki? Komiksin. 200 bine girip öğretmen olan adam sana eğitim vermiş de böyle bir herif olmuşsun demek ki. Yozgat'ta İngilizce öğretmenliği için 20 bin sıralama yapman lazım. Yozgatta. Yozgat. Yozgat. Yozgat.
Yozgat
Ben seni ciddiye almıyorum ki. 1 milyon boşta öğretmen var diyorlar üstte sen hala diyorsun 20 bine girip Yozgat’tan öğretmen ol. İngilizce Öğretmenliği okuyup KPSS’den 98 alıp sonra da mülakattan elenince bu forumdaki anon da haklı olabilirdi dersin herhalde. Bu arada sınavda dile en fazla 200 bin kişi kayıt yaptırıyor bu dipnotu da geçeyim 😹😹😹.