Ülkemizde atanamayan öğretmen sayısı 1 milyonu geçti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XEfe.Bey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Ekstra eklemek istiyorum. Tabir-i caizse, köpek gibi çalışın, tıp kazanın, bak bakalım nasıl dakikasında atanıyorsun.
E herkes doktor olmak zorunda değil ? Hatta çoğu kişi olmamalı. Doktorluk farklı bir meslek. Meslekten öte. Kişisel hayatınızı ve vaktinizi de etkiliyor.

Sistem bozuk.
Köydeki adamı şehre göç etmeye, şehirdekinin de hayatını çöp etmeye uğraşırsan böyle patlak verir.

E herkes doktor olmak zorunda değil ? Hatta çoğu kişi olmamalı. Doktorluk farklı bir meslek. Meslekten öte. Kişisel hayatınızı ve vaktinizi de etkiliyor.
Misal veriyorum ben orada. Yani biraz çalışıp emek verip iyi bir sıralama ile daha iyi yerlere gelip iş bulma, atanma vs. şansını arttırabilirsin. Yoksa babam da öğretmen olur

Misal veriyorum ben orada. Yani biraz çalışıp emek verip iyi bir sıralama ile daha iyi yerlere gelip iş bulma, atanma vs. şansını arttırabilirsin. Yoksa babam da öğretmen olur
Örnek vermeye çalıştığınızı anladım ama özellikle tıp demeniz yanlış anlaşılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…