S senuzulme 33 Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 2.315 Çözümler 33 Beğeniler 3.013 Yer İstanbul Bugün 14:14 #21 Türkiye'ye Star Link gelirse, bu yalnızca Turkcell üzerinden mümkün olur. Turkcell'in fiyat politikasını da anlatmama gerek yok sanırım. Kesinti konusuna katılmıyorum, en büyük olayı zaten kesintisiz uydu interneti sunması.
Türkiye'ye Star Link gelirse, bu yalnızca Turkcell üzerinden mümkün olur. Turkcell'in fiyat politikasını da anlatmama gerek yok sanırım. Kesinti konusuna katılmıyorum, en büyük olayı zaten kesintisiz uydu interneti sunması.
A aes 24 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 640 Çözümler 5 Beğeniler 452 Bugün 14:14 #22 Starlink daha çok altyapısı olmayan yerler için.
S senuzulme 33 Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 2.315 Çözümler 33 Beğeniler 3.013 Yer İstanbul Bugün 14:14 #23 shiedae3 dedi: Starlink'in amacını biliyor musun? Böyle bir amaca hizmet etmiyor. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen kamp yapan veya internet altyapısı olmayan yerler için konuşuyor.
shiedae3 dedi: Starlink'in amacını biliyor musun? Böyle bir amaca hizmet etmiyor. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen kamp yapan veya internet altyapısı olmayan yerler için konuşuyor.
shiedae3 73 Üstün Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.852 Çözümler 3 Beğeniler 1.742 Bugün 14:17 #24 senuzulme dedi: Muhtemelen kamp yapan veya internet altyapısı olmayan yerler için konuşuyor. Genişletmek için tıkla... Tamam ama kamp yapan adam YouTuber'lık kı yapacak?
senuzulme dedi: Muhtemelen kamp yapan veya internet altyapısı olmayan yerler için konuşuyor. Genişletmek için tıkla... Tamam ama kamp yapan adam YouTuber'lık kı yapacak?
KS KS RamKokusuSeven 40 Üstün Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 1.930 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.302 Bugün 14:18 #25 shiedae3 dedi: Tamam ama kamp yapan adam YouTuber'lık kı yapacak? Genişletmek için tıkla... Kankam çekiyorlar video.
shiedae3 dedi: Tamam ama kamp yapan adam YouTuber'lık kı yapacak? Genişletmek için tıkla... Kankam çekiyorlar video.
S senuzulme 33 Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 2.315 Çözümler 33 Beğeniler 3.013 Yer İstanbul Bugün 14:19 #26 shiedae3 dedi: Tamam ama kamp yapan adam YouTuber'lık kı yapacak? Genişletmek için tıkla... Dostum sen ne tür kanallar izliyorsun bilmiyorum ama YouTube ya da yayın platformlarındaki içeriklerden pek haberin yok sanırım. IRL yayını kapan insanlar niye kesinti ile uğrşasın?
shiedae3 dedi: Tamam ama kamp yapan adam YouTuber'lık kı yapacak? Genişletmek için tıkla... Dostum sen ne tür kanallar izliyorsun bilmiyorum ama YouTube ya da yayın platformlarındaki içeriklerden pek haberin yok sanırım. IRL yayını kapan insanlar niye kesinti ile uğrşasın?
shiedae3 73 Üstün Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.852 Çözümler 3 Beğeniler 1.742 Bugün 14:25 #27 senuzulme dedi: Dostum sen ne tür kanallar izliyorsun bilmiyorum ama YouTube ya da yayın platformlarındaki içeriklerden pek haberin yok sanırım. Irl yayını kapan insanlar niye kesinti ile uğrşasın? Genişletmek için tıkla... Türkiye'de kaç tane var?
senuzulme dedi: Dostum sen ne tür kanallar izliyorsun bilmiyorum ama YouTube ya da yayın platformlarındaki içeriklerden pek haberin yok sanırım. Irl yayını kapan insanlar niye kesinti ile uğrşasın? Genişletmek için tıkla... Türkiye'de kaç tane var?
KS KS RamKokusuSeven 40 Üstün Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 1.930 Makaleler 1 Çözümler 6 Beğeniler 1.302 Bugün 14:26 #28 shiedae3 dedi: Türkiye'de kaç tane var? Genişletmek için tıkla... shiedae3 dedi: Türkiye'de kaç tane var? Genişletmek için tıkla... Bir çok var. Girin YouTube ve IRL gezi falan yazın çıkar.
shiedae3 dedi: Türkiye'de kaç tane var? Genişletmek için tıkla... shiedae3 dedi: Türkiye'de kaç tane var? Genişletmek için tıkla... Bir çok var. Girin YouTube ve IRL gezi falan yazın çıkar.
Utku92 29 Üstün Prompt Ustası Katılım 8 Şubat 2024 Mesajlar 3.226 Makaleler 1 Çözümler 8 Beğeniler 1.914 Bugün 14:40 #29 Starlink gelmez, izin vermezler; operatörler engeller. Yoksa batarlar, rekabet edemezler.
SHERLOCKED 73 Üstün Katılım 20 Aralık 2024 Mesajlar 3.768 Çözümler 4 Beğeniler 2.497 Bugün 14:44 #30 nnomad dedi: O fiyattan satılırsa kimse almaz batar. En fazla 2 bin TL. Zaten aylık paketle çalışıyolar. Genişletmek için tıkla... 2k olursa direkt alırım. Y*rli ISS'lere bir gram daha para yedirmem, elin gavuru yesin paramı.
nnomad dedi: O fiyattan satılırsa kimse almaz batar. En fazla 2 bin TL. Zaten aylık paketle çalışıyolar. Genişletmek için tıkla... 2k olursa direkt alırım. Y*rli ISS'lere bir gram daha para yedirmem, elin gavuru yesin paramı.