BozkurtFYNh
Uzman
Sizce ülkenin gidişatı nasıl? Memnun musunuz? Memnun değilseniz, ülke nasıl düzelecek? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Sizce ülkenin gidişatı nasıl? Memnun musunuz? Memnun değilseniz, ülke nasıl düzelecek? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Hükümet değişse bile ülkenin düzelmesi yine yıllar alır, he sokakta 100 tane sabıkası olanları şöyle 2sn adamın yüzüne baksan benim tekir kedi bile anlar bunun 100 tane sabıkası var diye, sokaktaki serseri sabıkalı insanlarda ani bir düşüş olur (ama hapishaneler bayağı dolu diye biliyorum) ama ekonomik olarak düzelmek en az bir 1 2 yılı bulur.
Sadece hükümetin gitmesi bir şeyi değiştirmez.Bastaki hukumet gitmeden bir şey degismeyecek. Hard temizlik yapılması şart.
Mevcut hükumet değişmedikçe düzelmez.
Ekonomi de insanlarin iyice psikolojisini bozdu tek bir güzel haber dahi göremiyoruz.
İnsanların can güvenliği olmaması, yetkililerin rütbesini kendi çıkarlarına kullanması, adaletin A'sı olmaması, fakiri garibanı düdükleyen sistem, yolsuzluk da çabası.
İşin kötü kısmı daha hala bunlara rağmen destekleyen kitle var...
Dışarıya çıktığımda her gün en az 2 kavgaya, trafik tartışmalarına vs. denk geliyorum. İnsanlar sinir stres tabii.
Zerre memnun değilim, Avrupa'ya taşınıyorum yakın zamanda.