Ülker gerçekten boykot mu ediliyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XEfe.Bey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    boykot
Benim pek umurumda değil bu boykot işleri, geçenlerde annem almış bir sürü şey, tadlarına baktım ve eskisi ile alakası yoktu bayağı rezalet idi daha da almam.

Bir markete girdiğimde Ülker ürünleri raflarda varken , Nestle ve Eti'nin özellikle çikolata ürünleri tükenmişti böyle bir durum var.

İnsanların gözü açıldı 2 seneye yakın süredir o markanın ürünlerini içeriği yüzünden tüketmiyorum sırf boykotluk bir durum değil kendi sağlığını düşünen içeriği daha iyi olan ürünü tüketir. Bir ara kuru yemişli çikolata barlarındaki kuru yemiş oranlarına bile bakıyordum.

Bu saatten sonra mesele yalnızca boykot değil; insanlar artık ürünün içeriğine, fiyatına, kalitesine ve markanın tüketiciye yaklaşımına birlikte bakıyor. Bir ürün sürekli indirime giriyor, bir alana bir bedava yapılıyor ama yine de rafta kalıyorsa ortada ciddi bir güven kaybı vardır. İnsanlar eskisi gibi sadece marka adına bakıp almıyor; içeriği okuyor, alternatifleri karşılaştırıyor ve parasının karşılığını sorguluyor. Kısacası bazı markalar müşterisini fiyatla değil, kaybettikleri güvenle sınanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…