Ben fanatik Galatasaray'lı biriyim, Fenerbahçe Beşiktaş gibi rakip olduğumuz kulüpleri ne kadar haz etmesemde onların başına benzeri bir durum geldiğinde bütün camiayı karalamaktan hep kaçınırım ve bana göre doğru olanda budur. Kulüplerin başına yada önemli mevkilerine gelen insanların yaptığı hatalar, düşüncelerinde ki yanlışlıklar, ideolojilerinde ki hainlik seviyesinde ki tutumlar bütün bir camiayı o kişi ile aynı yapmaz. Kulüpler birer şahıs değil topluluktur. Nasıl ki pazardan aldığınız meyvelerin içinden bir çürük çıkınca bütün poşeti çöpe atmıyorsanız burada da bu basit tutumu sergilemeniz gerekir. Rakip olmakta karakter gerektiren bir eylemdir, siz rekabetten ileri düşmanlığa taşıyorsunuz duygularınızı.

@ysffbulut, cevapladım silmişler. Şikeden aklandık, kumpası yapan hain abileriniz ya hapiste ya da kaçak. Chobani de Türk bayrağını yurt dışında dalgalandıran sponsorumuz. Derdin ne hayırdır?
Chobani kısmına geçeceğim direkt, kendisinin CNN röportajında dediklerini hepiniz çok güzel unutmuşsunuz. Özellikle Alan Kurdi'nin öldükten sonra Kobani'ye gömüldüğünü ve o dönem Kobani şehrinin hâkim gücünün YPG-PKK ve diğer silahlı unsurlar olduğunu da bir güzel unutmuşsunuz.

Doğruları söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış arkadaşlar. Ben buraya bir yorum attım hemen silmişsiniz.
Dediğim gibi FETÖsarayı tutarsanız olacağı budur. Tinertaşı'da tutmayınız. Türkiye'deki tek namuslu takım sanırım Fenerbahçe. Futboldan pek anlamam yanlış biliyorsam düzeltin.
Hocam, emin olmadığınız konularda konuşmayın lütfen. Fener'in de vukuatları var. Ali Şen zamanı kimlerle halı saha maçı yapıldı, sadece Galatasaray'ın suçu yok.

@ysffbulut, cevapladım silmişler. Şikeden aklandık, kumpası yapan hain abileriniz ya hapiste ya da kaçak. Chobani de Türk bayrağını yurt dışında dalgalandıran sponsorumuz. Derdin ne hayırdır?
Aklanma falan yok UEFA'dan tescillisiniz yediniz meni oturdunuz. Abim falan da yok o biatçılık sizin gibi ''ergen'' holiganlarda vardır. :D

@ysffbulut, yok sizin o abicikleriniz o zamanlar her yeri ele geçirdiği için öyle sanıyorsunuz. UEFA TFF'nin aldığı kararı uyguladı. Başka türlü durduramıyordunuz çünkü. Babanlara sor o zamanlarda rüyalarına giren Fenerbahçe'yi. Büyüyün aslanım büyüyün.

Arkadaşlar bugün Süleyman Seba'nın (Beşiktaş'ın eski başkanı) ölüm yıl dönümü. Fenerbahçe paylaştı ama maalesef bir takım paylaşmadı. "Galatasaray'dan dost olmaz"

@SF26, PKK'nın yaptığı kansızlıktan bahsetmiş işte biz mi yağmaladık köyleri? (6S'li gibi düşündüm ve yazdım İroni mi deseydim?) Şu an Türk bayrağını dalgalandırıyor her yerde.