Yer
Unknown
Esenlikler,

Üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. Ortalamam 3,30. İnternette gezinirken ulusal staj programına denk geldim. Deneyimleyen var mıdır acaba? Başvurulmalı mı? Sistem nasıl işliyor? Şimdiden teşekkür ederim, iyi sosyaller :)

Katılabilirsiniz. Sizi eksiltecek bir şey yok. Formu doldurduktan sonra gelirse staj teklifi geliyor. Kabul ederseniz yapıyorsunuz. Tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz:

Katılabilirsiniz. Sizi eksiltecek bir şey yok. Formu doldurduktan sonra gelirse staj teklifi geliyor. Kabul ederseniz yapıyorsunuz. Tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz:

Genelde üniversitelerin unutulmuş departmanlarında, çoğunlukla çay götür getir yaptırılan stajlar çıkıyor. Şanslıysan düzgün bir yer de çıkabilir ama Ultra iyi bir şey bekleme.

Her bilgiyi doğru girmeme rağmen "Ulusal staj programı başvuru kriterlerini sağlamadığınız için başvurunuz gerçekleştirilememiştir. İlginiz için teşekkür ederiz." şeklinde bir mesaj ile reddedildim hocam. Neyse sağlık olsun :)

Başvuru şartlarını okuduğum zaman hiçbir engel olmadığını gördüm lakin kriterleri karşılamıyormuşum.

Her bilgiyi doğru girmeme rağmen "Ulusal staj programı başvuru kriterlerini sağlamadığınız için başvurunuz gerçekleştirilememiştir. İlginiz için teşekkür ederiz." şeklinde bir mesaj ile reddedildim hocam. Neyse sağlık olsun :)

Başvuru şartlarını okuduğum zaman hiçbir engel olmadığını gördüm lakin kriterleri karşılamıyormuşum.
Transkriptiniz güncel olmayabilir. e-Devlet üzerinden kontrol ettiniz mi?