Uluslararası Ticaret ve Finansman bölümü mü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü mü?

demjr 46

Yetkin
Bu iki bölüm arasında kaldı arkadaşım, sizce hangisini tercih etmeli?

Bu ikisinden birisini seçecek, hangisini tercih ederdiniz?

Tercih ettiğiniz eşit ağırlık bölümleri varsa, kendisine iletebilirim.

Bu ikisinden birisini seçecek, hangisini tercih ederdiniz?

Tercih ettiğiniz eşit ağırlık bölümleri varsa, kendisine iletebilirim.
Tıp haricinde her bölüm işsizliği yüksektir ama EA'da Psikoloji ve Hukuk haricinde okunmaz.

Tıp haricinde her bölüm işsizliği yüksektir ama EA'da Psikoloji ve Hukuk haricinde okunmaz.
Psikoloji ve hukuk istemiyor, bu iki bölüm arasından tercih yapmak istiyor. Ben, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi önerdim ama torpil olması lazımmış bu bölüm için.

Psikoloji ve hukuk istemiyor, bu iki bölüm arasından tercih yapmak istiyor. Ben, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi önerdim ama torpil olması lazımmış bu bölüm için.
Bu iki bölümden birini istemiyorsa hiç okumasın boşu boşuna okumuş olur, tavsiyem iş hayatına atılsın veya erkenden askerliği aradan çıkartsın.

Bu iki bölümden birini istemiyorsa hiç okumasın boşu boşuna okumuş olur, tavsiyem iş hayatına atılsın veya erkenden askerliği aradan çıkartsın.
Bu iki bölümden birisini seçecek olsa, hangisini tercih ederdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…