Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Hedeflerinle ortusuyorsa, saglam arastirma yaptiysan ve ailen zenginse her bölüm okunur bence.
demjr
Becerikli
Hocam her bölüm okunmaz bence ama bilemedim şimdi. Sizce gidilir mi?Hedeflerinle ortusuyorsa, saglam arastirma yaptiysan ve ailen zenginse her bölüm okunur bence.
Bilgisayar programciligi mezunuyum mesela benim bölüm ciddi maddiyat isteyen bir bölüm ilerlemek icin.Hocam her bölüm okunmaz bence ama bilemedim şimdi. Sizce gidilir mi?
Blackraven
Üstün
Bölüm okul birlikte analiz edilmeli. Dediğiniz bölüm okunur mu? Evet. Bahsettiğiniz okulda okunur mu? Yine evet ama babanıza bağlı. Eğer babanız siz mezun olunca işinizi hazır ettiyse gönül rahatlığı ile okuyabilirsiniz ama hayata kendiniz atılacaksanız Doğu Akdeniz diploması sizi 2-0 geri başlatır.
demjr
Becerikli
Neden geride başlatıyor hocam Daü diploması?Bölüm okul birlikte analiz edilmeli. Dediğiniz bölüm okunur mu? Evet. Bahsettiğiniz okulda okunur mu? Yine evet ama babanıza bağlı. Eğer babanız siz mezun olunca işinizi hazır ettiyse gönül rahatlığı ile okuyabilirsiniz ama hayata kendiniz atılacaksanız Doğu Akdeniz diploması sizi 2-0 geri başlatır.
Hayır, işim hazır değil hocam. Sıfırdan başlayacağım.Bölüm okul birlikte analiz edilmeli. Dediğiniz bölüm okunur mu? Evet. Bahsettiğiniz okulda okunur mu? Yine evet ama babanıza bağlı. Eğer babanız siz mezun olunca işinizi hazır ettiyse gönül rahatlığı ile okuyabilirsiniz ama hayata kendiniz atılacaksanız Doğu Akdeniz diploması sizi 2-0 geri başlatır.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Hazırda aileden gelen iş yoksa iş alımı çok olan iki yıllık teknikerlikler daha mantıklı. Ha ben olsam üniversite okumadan önce ortaöğretim KPSS kasardım memur olup geçerdim. Çünkü üniversite okuduktan sonra ortaöğretim KPSS'ye giremezsiniz.
Blackraven
Üstün
Ülkenin sözel ve tm bölümlerinin çoğunun prestiji düşük, eli bir elin parmağını geçmeyen üniversiteler dışındaki üniversitelerin prestiji yine düşük ve bu listenin en alt sıralarında Kıbrıs okulları geliyor olabilir. Millet ne kadar işe yaramaz, başarısız çocuğu varsa o okullara yolluyor diye biliniyor halk arasında.