4 470 Uzman Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 575 Makaleler 2 Çözümler 3 Beğeniler 319 20 Ocak 2025 #1 Ümit Özdağ gözaltına alındı! Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ gözaltına alındı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında Ankara'da gözaltına alındı. www.cumhuriyet.com.tr Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ gözaltına alındı Haber Global haberglobal.com.tr Son düzenleme: 20 Ocak 2025
Ümit Özdağ gözaltına alındı! Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ gözaltına alındı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında Ankara'da gözaltına alındı. www.cumhuriyet.com.tr Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ gözaltına alındı Haber Global haberglobal.com.tr
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.077 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.769 Yer İstanbul 20 Ocak 2025 #2 Ben bu adamın gerçekten muhalif mi yoksa kontrollü muhalefet mi olduğunu hala çözemedim :/ Ülkede kimseye güvenimiz kalmadı.
Ben bu adamın gerçekten muhalif mi yoksa kontrollü muhalefet mi olduğunu hala çözemedim :/ Ülkede kimseye güvenimiz kalmadı.
KS KS 4 470 Uzman Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 575 Makaleler 2 Çözümler 3 Beğeniler 319 20 Ocak 2025 #3 Recep Baltaş dedi: Ben bu adamın gerçekten muhalif mi yoksa kontrollü muhalefet mi olduğunu hala çözemedim :/ ülkede kimseye güvenimiz kalmadı. Genişletmek için tıkla... Sabah gördüğüm bir açıklamasında Cumhurbaşkanı'na sert bir dil kullanmıştı. Yine de biraz şok edici bir haber oldu.
Recep Baltaş dedi: Ben bu adamın gerçekten muhalif mi yoksa kontrollü muhalefet mi olduğunu hala çözemedim :/ ülkede kimseye güvenimiz kalmadı. Genişletmek için tıkla... Sabah gördüğüm bir açıklamasında Cumhurbaşkanı'na sert bir dil kullanmıştı. Yine de biraz şok edici bir haber oldu.
Hans Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 4.841 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 4.217 20 Ocak 2025 #4 Recep Baltaş dedi: Ben bu adamın gerçekten muhalif mi yoksa kontrollü muhalefet mi olduğunu hala çözemedim :/ ülkede kimseye güvenimiz kalmadı. Genişletmek için tıkla... Recep abi, sana daha önce hiç bu kadar katılmamıştım. Sürekli CHP eleştiriyor. 470 dedi: Ümit özdağ gözaltına alındı! Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ gözaltına alındı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında Ankara'da gözaltına alındı. www.cumhuriyet.com.tr Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ gözaltına alındı Haber Global haberglobal.com.tr Genişletmek için tıkla... Yavaş yavaş Ekrem İmamoğlu'na doğru gidiyor bu yol.
Recep Baltaş dedi: Ben bu adamın gerçekten muhalif mi yoksa kontrollü muhalefet mi olduğunu hala çözemedim :/ ülkede kimseye güvenimiz kalmadı. Genişletmek için tıkla... Recep abi, sana daha önce hiç bu kadar katılmamıştım. Sürekli CHP eleştiriyor. 470 dedi: Ümit özdağ gözaltına alındı! Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ gözaltına alındı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında Ankara'da gözaltına alındı. www.cumhuriyet.com.tr Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ gözaltına alındı Haber Global haberglobal.com.tr Genişletmek için tıkla... Yavaş yavaş Ekrem İmamoğlu'na doğru gidiyor bu yol.
3 3399 Uzman Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 701 Çözümler 7 Beğeniler 581 20 Ocak 2025 #5 Danışıklı dövüş. Ne olduğunu biliyoruz bu adamın.
dolob Uzman Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 796 Çözümler 21 Beğeniler 566 Yer Spica 20 Ocak 2025 #6 Recep Baltaş dedi: Ben bu adamın gerçekten muhalif mi yoksa kontrollü muhalefet mi olduğunu hala çözemedim :/ Ülkede kimseye güvenimiz kalmadı. Genişletmek için tıkla... Muhalefeti ciddi ise de; Menfaati için ruhunu bile satmayacak olan var mı ki bunların arasında? Şeytan bile Allah'a sığınır bunların şerrinden..
Recep Baltaş dedi: Ben bu adamın gerçekten muhalif mi yoksa kontrollü muhalefet mi olduğunu hala çözemedim :/ Ülkede kimseye güvenimiz kalmadı. Genişletmek için tıkla... Muhalefeti ciddi ise de; Menfaati için ruhunu bile satmayacak olan var mı ki bunların arasında? Şeytan bile Allah'a sığınır bunların şerrinden..
walter wick Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 826 Çözümler 4 Beğeniler 911 Yer Albuquerque 20 Ocak 2025 #7 Recep Baltaş dedi: Ben bu adamın gerçekten muhalif mi yoksa kontrollü muhalefet mi olduğunu hala çözemedim :/ ülkede kimseye güvenimiz kalmadı. Genişletmek için tıkla... Muhharrem ince harici kimse tam güven vermiyor ve vermedi.
Recep Baltaş dedi: Ben bu adamın gerçekten muhalif mi yoksa kontrollü muhalefet mi olduğunu hala çözemedim :/ ülkede kimseye güvenimiz kalmadı. Genişletmek için tıkla... Muhharrem ince harici kimse tam güven vermiyor ve vermedi.
KS KS 4 470 Uzman Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 575 Makaleler 2 Çözümler 3 Beğeniler 319 20 Ocak 2025 #8 walter wick dedi: Muhharrem ince harici kimse tam güven vermiyor ve vermedi. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam, Muharrem İnce ifşa olmuştu Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2025
walter wick dedi: Muhharrem ince harici kimse tam güven vermiyor ve vermedi. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam, Muharrem İnce ifşa olmuştu
walter wick Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 826 Çözümler 4 Beğeniler 911 Yer Albuquerque 20 Ocak 2025 #9 470 dedi: Yanlış hatırlamıyorsam, Muharrem İnce ifşa olmuştu Genişletmek için tıkla... Ne ifşası? Olsa bile sen yapmıyor musun? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2025
470 dedi: Yanlış hatırlamıyorsam, Muharrem İnce ifşa olmuştu Genişletmek için tıkla... Ne ifşası? Olsa bile sen yapmıyor musun?
DarthGorsoy Bilgin Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 5.953 Makaleler 48 Çözümler 42 Beğeniler 10.192 Yer TR 20 Ocak 2025 #10 Recep Baltaş dedi: Ben bu adamın gerçekten muhalif mi yoksa kontrollü muhalefet mi olduğunu hala çözemedim :/ Ülkede kimseye güvenimiz kalmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam, kontrollü muhalefetin alası ektedir. Millet egleniyor bu adamla
Recep Baltaş dedi: Ben bu adamın gerçekten muhalif mi yoksa kontrollü muhalefet mi olduğunu hala çözemedim :/ Ülkede kimseye güvenimiz kalmadı. Genişletmek için tıkla... Hocam, kontrollü muhalefetin alası ektedir. Millet egleniyor bu adamla