Detaylar
Kim cevapladı?Hayır kardeşim 1 milyon yıllık.
Yan çarlar.
Günlerdir içinde bulunduğumuz ikinci ihanet sürecine karşı mitingler yapan adama kontrollü muhalefet demek saçmalığın fevkidir. Yine bu mitinglerden birinde, iki gün önce Antalya'da "Türk milletine yönelik devlet aklı diyerek psikolojik operasyon yapıyorlar", "Bu devlet aklı 15 Temmuz'da neredeydi?", "Bir devlet aklı olsaydı Mustafa Kemal'in askerleriyiz diyen teğmenlerimizi TSK'den atmaya ve Abdullah Öcalan'ı İmralı'dan çıkarmaya kalkarlar mıydı?" diyen adama kontrollü muhalefet deyip de kırmızı kart çıkararak muhalefet ettiğini sanan adamı savunmak nedir Allah aşkına?
Recep Baltaş'ın bir yanıtına dislike atacağım hiç aklıma gelmezdi.Ben bu adamın gerçekten muhalif mi yoksa kontrollü muhalefet mi olduğunu hala çözemedim :/ Ülkede kimseye güvenimiz kalmadı.
Profil Yorum mantığı : )
- Makaleler
- 3
Imamson'dan mi bahsediyorsunuz Ozdag'dan mi? Ilkini ben de cozemedim de ikincinin gercek oldugunu dusunuyorum. Dusunmek istiyorum.Ben bu adamın gerçekten muhalif mi yoksa kontrollü muhalefet mi olduğunu hala çözemedim :/ Ülkede kimseye güvenimiz kalmadı.
Ümit Özdağ Tutuklandı. Hollandalı Siyasetçi Geert Wilders destek tweeti paylaştı.
Sovnarkom
Çalışkan
İkisinin de birbirinden beter olduğunu biliyoruz. Özdağ'ın Kemalist pozlar kesmesinin tek sebebi ülkenin aydın gençlerinin alternatifsiz kalması sebebi. Oy toplama peşinde.diyen adama kontrollü muhalefet deyip de kırmızı kart çıkararak muhalefet ettiğini sanan adamı savunmak nedir Allah aşkına?
Yoksa Özdağ hem Fetullahçılarla, hem MHP'yle iş tutmuş herifin teki. Her sene düzenli olarak Atatürk düşmanı Atsız'ı, Fetullah'ın ayağını öpmüş Türkeş'i de övmeyi ihmal etmez, böyle bir herif. Biz bu herifi nasıl savunalım?
Sözün özü, Türk sağının hepsi aynıdır. Hepsi çıkarcı, vatanını satan kuklalardır. Gençler o kadar çaresiz ki bu herifi çıkar yol olarak görüyor, öyle rezil bir haldeyiz. Artık 5 senede bir oy vermenin hiçbir şey değiştirmediğini görmemiz gerek.
- Makaleler
- 1
Zamaninda sayin Fethullah Guven falan gibi cumleler kuran bir abimizdir kendisi ona guvenecegime oy atmam.Ben bu adamın gerçekten muhalif mi yoksa kontrollü muhalefet mi olduğunu hala çözemedim :/ Ülkede kimseye güvenimiz kalmadı.
Sonunda akli basinda bir adam yorum yazmis tebrik ediyorumİkisinin de birbirinden beter olduğunu biliyoruz. Özdağ'ın Kemalist pozlar kesmesinin tek sebebi ülkenin aydın gençlerinin alternatifsiz kalması sebebi. Oy toplama peşinde.
Yoksa Özdağ hem Fetullahçılarla, hem MHP'yle iş tutmuş herifin teki. Her sene düzenli olarak Atatürk düşmanı Atsız'ı, Fetullah'ın ayağını öpmüş Türkeş'i de övmeyi ihmal etmez, böyle bir herif. Biz bu herifi nasıl savunalım?
Sözün özü, Türk sağının hepsi aynıdır. Hepsi çıkarcı, vatanını satan kuklalardır. Gençler o kadar çaresiz ki bu herifi çıkar yol olarak görüyor, öyle rezil bir haldeyiz. Artık 5 senede bir oy vermenin hiçbir şey değiştirmediğini görmemiz gerek.
Son düzenleme:
Sye
Uzman
Bu dediğine "Siyaset bu olur sorun yok" diyenler var. Çok da bir şey anlatmamak lazım bu tarz insanlara. Son 1-2 yıldır iktidar yanlısı haber sayfalarına F5 atmaktan gerçeklikten o kadar uzaklaştılar ki algıları kapandı.Yoksa Özdağ hem Fetullahçılarla, hem MHP'yle iş tutmuş herifin teki. Her sene düzenli olarak Atatürk düşmanı Atsız'ı, Fetullah'ın ayağını öpmüş Türkeş'i de övmeyi ihmal etmez, böyle bir herif. Biz bu herifi nasıl savunalım?