Bu yağ sürmeyi öyle basite indirgeyemesiniz ama işte. Konuyu manipüle eden kısımları ciddiye almak hiç iyi niyetli durmuyor.
Nasıl basite indirmeyeyim? PKKlılar ben Türkiyelim diye propaganda yapıyor. Daha nasıl iyi niyetli olacaklar. İstersen keleşin ucundan sana gül verisnler. Beraber bu kavramı sahiplenin. Cidden bazen amacınızın ne oldgunu 3-5 kez düşünüyorum. SS alıp CİMER'e ırkçı falan diye beni mi şikayet edeceksiniz?

Anlamadım hep bir irdeleme var. Hep bir savunma var. Milliyetçiyim ben arkadaş. Sizinle fikirlerimiz gramı gramına uyuşmuyor. Ailemin bir kısmı polis ve asker. Bu kavramların ne kadar tehlikeli olduğuna dair fikirlerim sabit. Adam benim devletimde, benim üzerimdem kaçak elektrik kullanıp, kendi toprakları ilan ediyor. Üstüne Türkiyeliyim diyor. Başların öyle çarka ama! İyi niyet buysa ben kötü niyetli olmaya razıyım.

Gerçekten X'deki propaganda sayfaları gibi yorum yapıyorsunuz. Üzücü...

Nasıl basite indirmeyeyim? PKKlılar ben Türkiyelim diye propaganda yapıyor. Daha nasıl iyi niyetli olacaklar. İstersen keleşin ucundan sana gül verisnler. Beraber bu kavramı sahiplenin. Cidden bazen amacınızın ne oldgunu 3-5 kez düşünüyorum. SS alıp CİMER'e ırkçı falan diye beni mi şikayet edeceksiniz?

Anlamadım hep bir irdeleme var. Hep bir savunma var. Milliyetçiyim ben arkadaş. Sizinle fikirlerimiz gramı gramına uyuşmuyor. Ailemin bir kısmı polis ve asker. Bu kavramların ne kadar tehlikeli olduğuna dair fikirlerim sabit. Adam benim devletimde, benim üzerimdem kaçak elektrik kullanıp, kendi toprakları ilan ediyor. Üstüne Türkiyeliyim diyor. Başların öyle çarka ama! İyi niyet buysa ben kötü niyetli olmaya razıyım.

Gerçekten X'deki propaganda sayfaları gibi yorum yapıyorsunuz. Üzücü...
Bozkurt işareti yapan herkesi milliyetçiler ile bağdaştırırsak sokağa çıkamazsınız o yüzden genelleme yapmadan 2-3 kere düşün. Bu olayı manipüle edip etmemeleri umurumda değil açıkçası. Ucu yine hükümetin ayrıştırıcılığından kaynaklanıyor yalan mı ? Ben Türk oğlu Türk'üm ve onunla bununla aynı şekilde anılmak zoruma gidiyor. İstiklal Madalyası olan bir soydan da geliyorum. Gazi aile bireylerim de var ve kendilerinin fikirleri de benimle hiç ters değil. Asıl propagandalara gelen sizsiniz aslında. Hiç bir zaman ana fikre odaklanmıyorsunuz ve bu yüzden bu başımızdakiler 20 senedir kendi devletlerini oluşturdular.

Buna cevap yazmayın, yazarsanız da karşılık vermeyeceğim. Konu daha fazla uzamasın, konu nereden nereye geldi sadece 2-3 kişi dışında kimse adam gibi cevap yazmadı.

Ümit ÖZDAĞ'ı oldum olalı samimi bulmadım ve bulmayacağım. Yeni nesil "Laik Milliyetçi" kesimin oyunu almak üzere kurulmuş tamamiyle popülist bir parti. Aynı şekil CHP'de Yeni nesil sözde "Türk-Kürt Barışı, Barışçıl-Demokratik ülke" adı altında politika izleyip göz boyayan bir parti. AKP'den bahsetmiyorum bile, ivme (halkın görüşü) nereyi gösterirse AKP oraya yönelir. AKP'nin belirli bir çizgisi veya davası yoktur. Tamamiyle popülist bir partidir AKP. Yarın ülkede Kürt Milliyetçisi çoğunluk olursa (!) AKP Kürt Milliyetçisi, Arap Milliyetçisi çoğunluk olursa AKP Arap Milliyetçisi olur. AKP'nin kuruluş amacı böyledir ve bu sayede seçimleri kazanır zaten.

Adam Bahçeli'ye de laf söyledi. Medyada fena bir Özgür Özel etkileşimi var. Hepsinin... da medyada fena bir Özgür Özel hiti dolaşıyor. Bahçeli'ye de laf söylüyor ama onu hiçe sayıyorlar.

Maalesef şu an Twitterde habercilik yapan çoğu hesap iktidarın maşasından başka bir şey değil. Görmeniz lazım Özgür Özel içerikli haberleri hit almayınca silip tekrar paylaşmak veya RT attıkları oluyor.

Hiçbirini sevmiyorum ama klasik AKP manipülasyonu devam ediyor.

Ya konuyu biraz okudum ve Ümit Özdağ'ın ne tip bi eleman olduğunu bildiğimizi varsayarak 4 sayfa boyunca kendisinin üzerine tartışmanın aşırı manasız ve abes göründüğünü belirtmek gerek.

Şu mütevazi forumda dahi azıcık protest insanları araştırın, bulun, "Ümit Özdağ" diye aratın; yemin ederim daha faydalı olur sizin için. Kimmiş neciymiş öğrenirsiniz.