Bana göre CHP, AKP'nin küçük ortağı. MHP ise AKP'nin yapınca tepki çekeceği işlere kullandığı ortanca ortağı. Hepsi aynı amaca hizmet ediyor gibi geliyor.CHP'lilere göre, CHP'yi eleştiren herkes AKP'li. Bunu da ekleyelim.
Detaylar
Kim cevapladı?Eleştiri, halbuki iyi bir şeydir; kişinin kendisini düzene sokmasına vesaireye katkıda bulunur. Demek ki bir şeyleri değiştirmek istemiyorlar. Paşa gönülleri bilir, başka parti mi yok?Seçimde döneminde bir eleştireyim dedim. Adamların beni bi' sevmedikleri kaldı. Bu arada YT videosu şeklinde paylaşmıştım. Korkudan diksiyonum bozuldu.
Aynı fikre yakınım, ancak riske girmek istemediğim için biraz temkinli davranmak istiyorum.Bana göre CHP, AKP'nin küçük ortağı. MHP ise AKP'nin yapınca tepki çekeceği işlere kullandığı ortanca ortağı. Hepsi aynı amaca hizmet ediyor gibi geliyor.
Geraltın kılıcı 51
Üstün
Eleştiri, halbuki iyi bir şeydir; kişinin kendisini düzene sokmasına vesaireye katkıda bulunur. Demek ki bir şeyleri değiştirmek istemiyorlar. Paşa gönülleri bilir, başka parti mi yok?
Şu anda görüşüme en fazla uyan parti Memleket Partisi ancak kendileri çok pasif ve bazı görüşleri bana göre mantıklı değil. Bu arada ZP haberleşme konusunda bayağı iyi bir parti. Adamlar haberleşme konusunda AKP'den bile daha iyi olabilirler.
CHP'yi eleştirmeyi bilmeyen ılımlı partizanlar böyle seylere çok tetikleniyor aman paylaşmayın. "Dağlara giden zor gelir' posterleri önünde haber yapan radikal solcu gazeteler ve onların peşinden sorgusuz giden "Atatürkçü" halkımız. Yersen Atatürkçü. Atatürk milliyetçiydi, ulusalciydi dediğinde Atatürk'ü bile silerler ama silemiyorlar çünkü korkuyorlar mi? Hayır, çünkü halkımız bu numaraları yiyor. Korkmuyorlar direkt Ataturk'ün milliyetçilik okunu armadan silip konuşma yapıyor zavallilar
Ayni adamlar "Türkiyeli" kelimesinin de mucidi ha.
Parti var derken, parti var dedim ama benim oy verebileceğim bir tane bile parti yok, maalesef. Gene de CHP'ye vermem, tabii ki. O iş artık geçti; bir kere verdim, pişman oldum. Diğer partileri sevmeme sebebim, ciddi bir çalışma maalesef göremiyorum.Şu anda görüşüme en fazla uyan parti Memleket Partisi ancak kendileri çok pasif ve bazı görüşleri bana göre mantıklı değil. Bu arada ZP haberleşme konusunda bayağı iyi bir parti. Adamlar haberleşme konusunda AKP'den bile daha iyi olabilirler.
Son düzenleme:
Sye 4
Uzman
Aslında konuda bir propaganda amacım yok. Fikrimi belirtmeyeceğim sadece forumdaki insanların bu durum hakkındaki fikrini merak ettiğim için bu konuyu açtım. Soru ne Ekrem İmamoğlu, ne başkalarının yaptığı cımbızcılık ile alakalı. Eski partisi ve yaptığı teklifler de gayet alakalı. Ümit Özdağ eski bir DEM partili olsaydı şu an bu fikirlerde birisi olsaydı eski defterler açılırdı ve asla şu anki güvenine sahip olmazdı.""İki bakanlık için AKP'yi desteklerim." teklifi sunan eski MHP'li ümit özdağ, AKP ve MHP'nin ortak yürüttüğü yeni çözüm sürecinin suçunu Özgür Özel'e attı."
Bu nasıl bir propaganda? Adam 2 bakanlık için AKP'yi desteklerim falan demedi. En kritik 2 bakanlığı isteyip ülkenin bütün sınır politikaları, terör ile mücadele, Suriye ve dış politikasını bana verecekseniz hepsini ben yöneteceğim anca öyle desteklerim dedi. Yani AKP'ye asla kabul etmeyecekleri ederseler de kafakola alacağı bir teklif yaptı. Bu teklifi CHP'ye yapsa AKP, CHP bile kabul ederdi.
Şu cımbız gazeteciliğini bırakın be hocam. Aynısını AKP'liler de CHP için yapıyor. İmamoğlu gitmiş Şile'ye oradaki arıcılık kooperatifini ziyaret etmiş AKP'liler çıkmış İstanbul'un sıkıntısı bitti de arıcılıkla mı uğraşıyor diyor. Bu adamların günlük programları vardır bir gün X yere gider o konu hakkında konuşur yarın başka yere gider başka konu hakkında konuşur. Özdağ sizin onayınızı almak için her yerde Erdoğan kötü püh püh demesi mi gerekiyor?
Bu yazdığın da saçmalık, ana konuya yine odaklanılmamış ve iki cevabında da Ümit Özdağ'ın bu yorumu hakkında fikrini belirtmemişsin. Burada kimse öyle bir şey demiyor.Ümit Özdağ konuşmasında Hitler ve Stalin'i eleştirmedi. Demek ki Özdağ hem komünist hem faşişt ideolojileri destekliyor. Neden ? Çünkü konuşmasında onlardan bahsetmedi.
Ben bu konuda fikrimi belirtmeyeceğim. Cumhurbaşkanı seçimi öncesi Ümit Özdağ fikirlerine %80 ters olsam bile takip ettiğim bir siyasi kişiydi. Ardından ballandıra ballandıra anlattığı adayı AKP'yi destekleyince ve kendisi olan sorunları hükümet dışı insanlarla bağdaştırınca gözümden tamamen düştü. Bu bahsettiğim dönemler bu şekilde ayrıştırıcı bir kişiliği de yoktu sonradan şu an olduğu hale büründü.Haklı buluyorum, sen haksız buluyorsun gibi. Sebebi nedir? Ana muhalefet diye eleştiri yapmayacağız anlamına mı geliyor? Ayrıca, ana muhalefet bunlarsa vah hâlimize!
Not: Ümit Özdağ'ı desteklediğim anlamına gelmesin; eleştirisini destekliyorum.
Aynı şekilde bende Özgür Özel'i de desteklemiyorum aday olsa oyumu alamaz.
Bu saldırıdır, eleştiri değildir. Sözde bahsettiğiniz cımbızlamayı bizzat yapan Ümit Özdağ'dır. Özgür Özel'in "Öcalan sizin olsun biz Türk ve Kürdü barıştırmakla görevliyiz" anlamında açıkladığı cümleyi nerelere çektiği gayet ortada bunu önceki konuşmasında da yaptı ondan önceki konuşmasında da. Bahsettiğim konuşmaların hepsinin konusu forumda açıldı ve alkışlandı.Saldırı neyin nesi oluyor? Eleştiri yapmak ne zamandan beri saldırı oluyor? Saçmalığa bak! Kale alıp bir de mesaj atıyoruz.
Üstte yazdıklarım sizin için de geçerli ortada bir Cımbızlama yok direkt video kaydı, Ümit Özdağ'ın kendi azından çıkan kelimeler bunlar.Bu nasıl bir haber abi? İçeriğini sağa sola daha çok çekemezdiniz galiba.
Buna nasıl ulaştınız veya bunu hangi kafa ile yazdınız bilmiyorum ama terörist başı Öcalan'nın hapisten çıkmasını desteklemiyorum. Ne liberallik ne de Kadıköy ile alakasını çözemedim bizi aydınlatır mısınızBarış nidaları atanlarla aranız mı iyi yoksa Liberal olacağım diye Kadıköye mi gidiyorsunuz?
Blackraven 43
Üstün
Aslında konuda bir propaganda amacım yok. Fikrimi belirtmeyeceğim sadece forumdaki insanların bu durum hakkındaki fikrini merak ettiğim için bu konuyu açtım. Soru ne Ekrem İmamoğlu, ne başkalarının yaptığı cımbızcılık ile alakalı. Eski partisi ve yaptığı teklifler de gayet alakalı. Ümit Özdağ eski bir DEM partili olsaydı şu an bu fikirlerde birisi olsaydı eski defterler açılırdı ve asla şu anki güvenine sahip olmazdı.
Başlığın daha ilk cümlesinde kendi fikrinizi belirtip sonra da fikrimi belirtmeyeceğim sadece fikirlerinizi merak ettim demeniz çok büyük tezat. Cımbız habercilik yapıp konuyu "Özdağ sadece CHP'yi eleştiriyor ama AKP'yi eleştirmiyor" noktasına çekip sonra da öyle bir amacım yok tarzı şeyler demenizin bir anlamı yok.
Dediğim şey ise saçma değil. Sizin mantığınıza göre AKP'yi eleştirmediği için AKP'yi destekliyorsa o konuşmada komik bıyıklı adamları da eleştirmiyor demek ki onları da destekliyor.
Eğer insanların fikrini merak ediyorsanız propaganda haberciliği yapan kaynakları paylaşıp üstüne de kendiniz de ilk cümlenizde yaptığınız gibi manipülasyon yapacağınıza tarafsız bir haber kaynağı sunup sonra da fikirlerimizi sorabilirdiniz böylece bizde fikirlerimizi söylerdik.
Aydınlatayım haber dediğiniz şeye, "AKP'den bakanlık istedi diye" gündemle alakası olmayan maddeyle girerseniz ortaya böyle fikir çıkıyor. Emin olmak için soru cümlesi içerisinde sordum. Bu nedenle haberi sağa sola çekiştirip mevcut gündeminden uzaklaştırdığınızı düşündüm.Buna nasıl ulaştınız veya bunu hangi kafa ile yazdınız bilmiyorum ama terörist başı Öcalan'nın hapisten çıkmasını desteklemiyorum. Ne liberallik ne de Kadıköy ile alakasını çözemedim bizi aydınlatır mısınız![]()
Bu kadar basit.
Geçmişte Özdag bakanlık istedi diye ayrı haber açsaydınız durumun rengi değişirdi.
Bu saldırıdır, eleştiri değildir. Sözde bahsettiğiniz cımbızlamayı bizzat yapan Ümit Özdağ'dır. Özgür Özel'in "Öcalan sizin olsun biz Türk ve Kürdü barıştırmakla görevliyiz" anlamında açıkladığı cümleyi nerelere çektiği gayet ortada bunu önceki konuşmasında da yaptı ondan önceki konuşmasında da. Bahsettiğim konuşmaların hepsinin konusu forumda açıldı ve alkışlandı.
Sye 4
Uzman
Yok, konuyu bir daha oku. Hedef gösterme gibi olmasın diye düzenledim konuyu. "Özgür Özel'e de attı" diye yazdım daha ilk cümlede. Yine belirtiyorum cımbız habercilik söz konusu değil. Nereden geldiği nasıl bir insan olduğunu yazdım destekçilerinin bundan utanıp utanmaması umurumda değil. Kendisi takip ettiğim bir kişiyken de eski MHP'li olduğunu biliyordum mesela.Başlığın daha ilk cümlesinde kendi fikrinizi belirtip sonra da fikrimi belirtmeyeceğim sadece fikirlerinizi merak ettim demen çok büyük tezat. Cımbız habercilik yapıp konuyu "Özdağ sadece CHP'yi eleştiriyor ama AKP'yi eleştirmiyor" noktasına çekip sonra da öyle bir amacım yok tarzı şeyler demenizin bir anlamı yok.
Bu yazdığım yanıt sizin için de geçerli. Geçmişini bilen var, bilmeyen var kim olduğunu belirttim sadece. Belki bu geçmişine göre yorum yapacak insanlar olabilir. Eski MHP'li olması beni etkilememişti zamanında başka şeyleri etkilemişti.Aydınlatayım haber dediğiniz şeye, "AKP'den bakanlık istedi diye" gündemle alakası olmayan maddeyle girerseniz ortaya böyle fikir çıkıyor. Emin olmak için soru cümlesi içerisinde sordum. Bu nedenle haberi sağa sola çekiştirip mevcut gündeminden uzaklaştırdığınızı düşündüm.
Bu kadar basit.
Geçmişte Özdag bakanlık istedi diye ayrı haber açsaydınız durumun rengi değişirdi.
Evet cımbızlamaktan ve propagandadan bahsedip. Yukarıda "Türk ve Kürdü" barıştırmak temalı asıl bahsettiğim videoyu atmanız çok güzel olmuş. Bu videonun hepsini izleyip Türkiye'nin bir parçasını Kürtlere vermek istediğini anlıyorsan geçmiş olsun.