hElioss

Başarılı
Your device ran into a problem and needs to restart. We are just collecting some error info and then you can restart. Bu hatayı alıyorum bilgisayardayken, yardımcı olabilir misiniz?

Minidump dosyasını atma şansınız var mı?

Minidump dosyasını atma şansınız var mı?

hocm minidump dosyasını görenmıyorum windowsa grince

Hocam CMD'yi yönetici olarak açın. Önce DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth yazıp entere tıklayın, biraz bekledikten sonra sfc /scannow yazıp entere tıklayın. En son diski taramak için chkdsk C: /f /r bu komutu girin size sonraki açılışta kontrol edilsin mi gibi bir şey soracak "y" ya da "e" deyin. Açılırken "Scaning C: Drive" gibi bir şey yazacak sadece bekleyin işlem bitince Windows açılır. Bir de kasa kullanıyorsanız SATA ve güç kablolarını kontrol edin.

Hocam CMD'yi yönetici olarak açın. Önce DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth yazıp entere tıklayın, biraz bekledikten sonra sfc /scannow yazıp entere tıklayın. En son diski taramak için chkdsk C: /f /r bu komutu girin size sonraki açılışta kontrol edilsin mi gibi bir şey soracak "y" ya da "e" deyin. Açılırken "Scaning C: Drive" gibi bir şey yazacak sadece bekleyin işlem bitince Windows açılır. Bir de kasa kullanıyorsanız SATA ve güç kablolarını kontrol edin.
Bunları yapip geri dönüş yapıcam hocam

HOCAM check disk kısmıdna erisim engellendı diyor

Son düzenleme:
Hocam yönetici olarak çalıştırdınız mı?

Evett
Erişim engellendi yazıyor
1780261669460.webp
bu bilgisiyar üzerinden yaptım hocam