Konu için teşekkürler. Sormak istediğim bir şey var. Bunlar neden bu kadar pahalı? Alt tarafı hazır assest'ler değil mi? Veya daha büyük bir esprisi var mı?

Konu için teşekkürler. Sormak istediğim bir şey var. Bunlar neden bu kadar pahalı? Alt tarafı hazır assest'ler değil mi? Veya daha büyük bir esprisi var mı?
Alt tarafı hazır assetleri leylekler getirmiyor hocam, birisi hazırlıyor ve emeğinin karşılığını istiyor. :rofl:
Edit: Vergilerle birlikte 2.40$ a aldım, teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Alt tarafı hazır assetleri leylekler getirmiyor hocam, birisi hazırlıyor ve emeğinin karşılığını istiyor. :rofl:
Edit: Vergilerle birlikte 2.40$ a aldım, teşekkür ederim.
Leylekler getirip ücretsiz olsun diye de demiyorum elbette :D Lakin 21.000TL'de biraz fazla geldi. Mesela 2 dolara kadar inmiş, sanırsam satın alan pek olmamış.

Çünkü bunları kullanacak olan geliştiricilerin ödediklerinden çok daha fazla para kazanması büyük olasılık. Sonuçta bunları satın alanlar da üretici, tüketici değil.

Ben de aldım yalnız Elemental Spells Full Pack VFX isimli paket hesabıma geçmedi, neden acaba?

Bazı paketlerin hesaba geçmesi 6 saati bulabiliyormuş. Kaynak: Unity Support.

Son düzenleme:
1769165247914.webp

Sudan ucuz.