Evet, arkadaşlar. Öncelikle herkese iyi Sosyaller. 16 yaşındayım. Yani her genç gibi benim de yeterince boş zamanım olduğunu düşünüyorum. Ve doldurmak için elimden ne geliyorsa doldurmak da istiyorum. Oyun tasarımına yıllardır merak saldım. UE5 denedim. Olmadı. PC gücü pek yetmedi. Gelen güncellemeleri de düşünürsek daha da yetmeyecek. İngilizce bilmiyorum. Hala öğrenme aşamasındayım. Sizin bildiğiniz Unity ve C# dilini güzel bir şekilde anlatan ve beni "en azından" temel seviyeye yükseltecek YouTube Türkçe eğitim kaynakları var mı? Aynı zamanda güncel tabii ki de. Bu konuyu oluşturduğumda bir 40-60dk forumda olamayacağım maalesef. O yüzden geç cevaplayabilirim. Şimdiden kusuruma bakmayın ve bana yanıt veren/yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.
Ingilizce bilmeden bir seyiyeye kadar ilerlersin ama orada takilip kalirsin. Bence agirligi ingilizce ogrenmeye ver. Yasin henuz genc. Ileriki yillarda farkli programlar, farkli teknolojiler cikacak. Belki Unity ve UE yerine farkli seyler kullanilacak ama degismeyecek tek sey Ingilizce olacak.
İngilizce bilmeden bir seyiyeye kadar ilerlersin ama orada takilip kalirsin. Bence agirligi İngilizce ogrenmeye ver. Yasin henuz genc. Ileriki yillarda farkli programlar, farkli teknolojiler cikacak. Belki Unity ve UE yerine farkli seyler kullanilacak ama degismeyecek tek şey İngilizce olacak.