Öğrendiğin şeyler üzerine proje geliştirerek. Ezber yapmak saçma olur. Hem ileride sıkıntı yaşarsın hem de unutursun. Yani en iyi yol pratik. Yaz geliyor zaten boş vakitlerinizde bol proje geliştirin.

Sürekli çalışmayla unutmazsın, göstermiyorlar diye unity kullanmıyoruz diye boşlama. Öğrenmek istiyorsan kendin bir şeyler geliştir. GameJamlere katıl.

Hiç korkma, neler gördüm neler, en fazla 10 dakika uğraşılmış envanterlerle yarışmaya katılıp dereceye oynama ihtimalin bile var. Niye rezil olasın, bu gün batırırsın-sıvarsın. Yarın daha iyisini yaparsın.
Gerçekten mi? Teşekkürler. Beni rahatlatınız.

Bir şeyi öğrendiğinde diğer gün onun hakkında proje geliştir. Eğer vaktin yoksa en azından onun hakkında YouTube'tan aç video izle.

Hocam gamejamda rezil olurum diye korkuyorum.

Olmazsın, merak etme. Kimse “ bu ne biçim oyun böyle.” demez. Sadece kendini geliştirmen için eleştiri yaparlar bu da güzel bir şey.

Bir şeyi öğrendiğinde diğer gün onun hakkında proje geliştir. Eğer vaktin yoksa en azından onun hakkında YouTube'tan aç video izle.

Olmazsın, merak etme. Kimse “ bu ne biçim oyun böyle.” demez. Sadece kendini geliştirmen için eleştiri yaparlar bu da güzel bir şey.
Sizce mağara jame katılmalı mıyım?