Detaylar
Kim cevapladı?except
Uzman
- Makaleler
- 1
Ahah hocam benim ilk senenin ortalaması 1.35ti. 4.senede 3.30 gno ile mezun oldum. Yarım dönem bile uzatmadım okulu. Corona son seneye vurdu, en baba dersleri o sene verdim. Bknz: katıhal elektroniğiOooh kebap. Biz de şartlı dersi daha geçemedik diye 2. sınıf dersini 6. senemizde anca alalım :d
Devre 2'yi de 4. sınıfta tekte vermiştim neyse ki.
Hatta şöyle bir şey olmuştu. Ben ilk senenin sonunda şehir değişikliği sebebiyle üniversiteyi değiştirdim. Dersleri sayarken, bilgisayar temellerini mühendislik matematiğine saymış yanlışlıkla. Bilenler bilir en baba derslerden biridir. Hocayla gittim konuştum, dedim bilgisayar temellerinin mühendislik matematiğiyle hiçbir alakası yok, yanlış saymışsınız. Olan oldu dedi. Sesini çıkarma hem sen uğraşırsın hem ben uğraşırım dedi. AA ile geçtiğim dersi ikinci sene tekrar alıp tekrar AA ile geçtim. Anca 2 kere okuyup geçebileceğim mühendislik matematiğini ise AA ile geçtim.
İnşallah sonumuz İmamson gibi olmaz hahaha
KAtıhal elektroniği bizde hangi derse denk bilmiyorum yorumum yok. Ama baya şanslıymışsınız.Ahah hocam benim ilk senenin ortalaması 1.35ti. 4.senede 3.30 gno ile mezun oldum. Yarım dönem bile uzatmadım okulu. Corona son seneye vurdu, en baba dersleri o sene verdim. Bknz: katıhal elektroniği![]()
Hatta şöyle bir şey olmuştu. Ben ilk senenin sonunda şehir değişikliği sebebiyle üniversiteyi değiştirdim. Dersleri sayarken, bilgisayar temellerini mühendislik matematiğine saymış yanlışlıkla. Bilenler bilir en baba derslerden biridir. Hocayla gittim konuştum, dedim bilgisayar temellerinin mühendislik matematiğiyle hiçbir alakası yok, yanlış saymışsınız. Olan oldu dedi. Sesini çıkarma hem sen uğraşırsın hem ben uğraşırım dedi. AA ile geçtiğim dersi ikinci sene tekrar alıp tekrar AA ile geçtim. Anca 2 kere okuyup geçebileceğim mühendislik matematiğini ise AA ile geçtim.
İnşallah sonumuz İmamson gibi olmaz hahaha