Sorum YKS sınavına hazırlananlara, üniversite ve bölüm hedefiniz ne? Benim hedefim Çukurova üniversitesi işletme. EA 100.000 sıralama ile alıyor, daha fazlasını yapabileceğimi düşünmüyorum o yüzden hedefimi gerçekçi tuttum.
Detaylar
Kim cevapladı?cakiiiiiii3
Uzman
Tyt 55 - 60. Ayt sayisal 28-40 arası yapmak. Sonrada 4 senelik herhangi bir üniye gitmek.
Açıkçası hedefim çok yüksek değil. Açıktan YBS okuyup bir yandan çalışmak istiyorum. İ.Ü AUZEF YBS istiyorum denilebilir.
Mavz 2K
Başarılı
Sorum YKS sınavına hazırlananlara, üniversite ve bölüm hedefiniz ne? Benim hedefim Çukurova Üniversitesi işletme. EA 100.000 sıralama ile alıyor, daha fazlasını yapabileceğimi düşünmüyorum o yüzden hedefimi gerçekçi tuttum.
Türkiye'de %90 insanlar ya avukatlık ya da işletme seçiyor, bu işletme mesleğinin olayı ne? İyi bir getirisi mi var da seçiyor herkes bu bölümü merak ediyorum.
Sayısal 50k en az. Ankara Üniversitesi Veterinerlik.
Yapabileceğim kapasitem muhtemelen sayısal 100-150K arası, bu sıralamalarda otomotiv mühendisliği veya inşaat mühendisliği güzel olur severim. Eğer çok iyi yapıp 50-100K getirirsem bilgisayar mühendisliği seçerim.
Allah izin verirse ilk 1 milyona gireceğim. Önümde 4 sene var yaparım herhalde.
Yeni konular
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-
-
-
-
-
-