Borz

Uzman
Yaşadığım şehirde bilgisayar mühendisliği okuyacağım. Açıkçası laptop almak istemiyorum, masaüstü bilgisayardan yanayım. Sizce hangisi alınmalı bu durumda?

Eve saglam masaustu yanina batarya omru uzun olan ucuz bir laptop. Uzak masaustu ile sunucu gibi kullanirsin guclu islem gucu gerektiren islerde.

Laptop. Ben üniversitede bilgisayar mühendisliği okurken dersler için götürmem gerekmişti. Hatta her gün laptop ile üniversiteye gidiyordum. Birçok ders için gerekiyor. Ders programınıza bakmanızda fayda var. Bizde lab dersi çoktu. Bir de bölümde okuyan kişilere de danışabilirsiniz. Dediğim gibi üniversiteye laptop götürmeniz gerekebilir belki

İhtimaller dahilinde, değerlendirilebilir evet.

Laptop. Ben üniversitede bilgisayar mühendisliği okurken dersler için götürmem gerekmişti. Hatta her gün laptop ile üniversiteye gidiyordum. Birçok ders için gerekiyor. Ders programınıza bakmanızda fayda var. Bizde lab dersi çoktu. Bir de bölümde okuyan kişilere de danışabilirsiniz. Dediğim gibi üniversiteye laptop götürmeniz gerekebilir belki.

Laptop. Ben üniversitede bilgisayar mühendisliği okurken dersler için götürmem gerekmişti. Hatta her gün laptop ile üniversiteye gidiyordum. Birçok ders için gerekiyor. Ders programınıza bakmanızda fayda var. Bizde lab dersi çoktu. Bir de bölümde okuyan kişilere de danışabilirsiniz. Dediğim gibi üniversiteye laptop götürmeniz gerekebilir belki
İlk seneniz nasıldı? Çok kullandınız mı? İlk senemden sonra sadece okul için işe yarayacak bir laptop da alabilirim.