Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 62
Bence laptop alınmalı.
İtachi Uchiha
Yetkin
Başka yerlere götüreceksen laptop, sadece evde bulunduracaksan masaüstü.
Konu sahibi yaşadığı yerde üniversite okuyacağı için, masaüstü tavsiye ederim. Eğer farklı bir ilde okusaydınız, o zaman laptop daha mantıklı olacaktı.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Eve saglam masaustu yanina batarya omru uzun olan ucuz bir laptop. Uzak masaustu ile sunucu gibi kullanirsin guclu islem gucu gerektiren islerde.
YazılımıSeviyorum
Çalışkan
Laptop. Ben üniversitede bilgisayar mühendisliği okurken dersler için götürmem gerekmişti. Hatta her gün laptop ile üniversiteye gidiyordum. Birçok ders için gerekiyor. Ders programınıza bakmanızda fayda var. Bizde lab dersi çoktu. Bir de bölümde okuyan kişilere de danışabilirsiniz. Dediğim gibi üniversiteye laptop götürmeniz gerekebilir belki
İhtimaller dahilinde, değerlendirilebilir evet.
Laptop. Ben üniversitede bilgisayar mühendisliği okurken dersler için götürmem gerekmişti. Hatta her gün laptop ile üniversiteye gidiyordum. Birçok ders için gerekiyor. Ders programınıza bakmanızda fayda var. Bizde lab dersi çoktu. Bir de bölümde okuyan kişilere de danışabilirsiniz. Dediğim gibi üniversiteye laptop götürmeniz gerekebilir belki.
Can Yılmaz 20
Çalışkan
Kendi evinde kalacaksan masaüstü al derim ama derslere bilgisayarını götürmen gerekebilir bu durumda laptop daha iyi olur.
Borz
Uzman
İlk seneniz nasıldı? Çok kullandınız mı? İlk senemden sonra sadece okul için işe yarayacak bir laptop da alabilirim.Laptop. Ben üniversitede bilgisayar mühendisliği okurken dersler için götürmem gerekmişti. Hatta her gün laptop ile üniversiteye gidiyordum. Birçok ders için gerekiyor. Ders programınıza bakmanızda fayda var. Bizde lab dersi çoktu. Bir de bölümde okuyan kişilere de danışabilirsiniz. Dediğim gibi üniversiteye laptop götürmeniz gerekebilir belki
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347