Yaşadığım şehirde bilgisayar mühendisliği okuyacağım. Açıkçası laptop almak istemiyorum, masaüstü bilgisayardan yanayım. Sizce hangisi alınmalı bu durumda?
Konu sahibi yaşadığı yerde üniversite okuyacağı için, masaüstü tavsiye ederim. Eğer farklı bir ilde okusaydınız, o zaman laptop daha mantıklı olacaktı.
Laptop. Ben üniversitede bilgisayar mühendisliği okurken dersler için götürmem gerekmişti. Hatta her gün laptop ile üniversiteye gidiyordum. Birçok ders için gerekiyor. Ders programınıza bakmanızda fayda var. Bizde lab dersi çoktu. Bir de bölümde okuyan kişilere de danışabilirsiniz. Dediğim gibi üniversiteye laptop götürmeniz gerekebilir belki
Laptop. Ben üniversitede bilgisayar mühendisliği okurken dersler için götürmem gerekmişti. Hatta her gün laptop ile üniversiteye gidiyordum. Birçok ders için gerekiyor. Ders programınıza bakmanızda fayda var. Bizde lab dersi çoktu. Bir de bölümde okuyan kişilere de danışabilirsiniz. Dediğim gibi üniversiteye laptop götürmeniz gerekebilir belki.
Laptop. Ben üniversitede bilgisayar mühendisliği okurken dersler için götürmem gerekmişti. Hatta her gün laptop ile üniversiteye gidiyordum. Birçok ders için gerekiyor. Ders programınıza bakmanızda fayda var. Bizde lab dersi çoktu. Bir de bölümde okuyan kişilere de danışabilirsiniz. Dediğim gibi üniversiteye laptop götürmeniz gerekebilir belki