https://www.pt.com.tr/macbook-air-136-inc-m3-8cpu-10gpu-16gb-512gb-gece-yarisi-mxcv3tua çerezlik oyun da oynatır gayet rahat bir şekilde. Çok güzel bir cihaz MacBook düşünürseniz.
Hocam macbooklar bana çok farklı geliyor. Oda arkadaşım da kullanıyordu eskiden ben bugüne kadar hiç apple ekosisteminden ürün kullanmadım belki ondan da olabilir ama F/P olarak nedense beğenemiyorum Macbookları. Sizce değer mi?

Hocam MacBook'lar bana çok farklı geliyor. Oda arkadaşım da kullanıyordu eskiden ben bugüne kadar hiç Apple ekosisteminden ürün kullanmadım belki ondan da olabilir ama F/P olarak nedense beğenemiyorum macbookları. Sizce değer mi?

Hocam zaten asıl iyi olduğu nokta F/P bence, ekranları ve malzemeleri çok üst düzey kalitede, inceler ve hafifler üstelik bu M3 işlemcilerde Ray Tracing bile destekleniyor donanım olarak oldukça iyi bir konumdalar. 4K video editlerini bile MacBook Air M3 ile yapabiliyorsunuz hatta Blender'da bile eğer uzun render beklerim ben diyorsanız iş yapan cihazlar. M3 Air kullanma fırsatım olduğu için aklınıza takılanı sorabilirsiniz :)

https://www.pt.com.tr/macbook-air-13-inc-m4-10cpu-8gpu-16gb-256gb-gece-yarisi-mw123tu-a pt'de azıcık bi fiyat avantajı var mış ekleyeyim bu model için de Windows düşünüyorsanız MSI kalitesi diyebiliriz MSI gerçekten iyi işler yapabiliyor.

Hocam zaten asıl iyi olduğu nokta F/P bence, ekranları ve malzemeleri çok üst düzey kalitede, inceler ve hafifler üstelik bu M3 işlemcilerde Ray Tracing bile destekleniyor donanım olarak oldukça iyi bir konumdalar. 4K video editlerini bile MacBook Air M3 ile yapabiliyorsunuz hatta Blender'da bile eğer uzun render beklerim ben diyorsanız iş yapan cihazlar. M3 Air kullanma fırsatım olduğu için aklınıza takılanı sorabilirsiniz :)

https://www.pt.com.tr/macbook-air-13-inc-m4-10cpu-8gpu-16gb-256gb-gece-yarisi-mw123tu-a pt'de azıcık bi fiyat avantajı var mış ekleyeyim bu model için de Windows düşünüyorsanız MSI kalitesi diyebiliriz MSI gerçekten iyi işler yapabiliyor.
peki hocam ben çok fazla word pdf excel dosyaları kullanan birsiyim mac tarafında sorun oluyor mu bu tarz şeyler?

3070'li bir ana bilgisayarım var zaten kasa. Ona Bu sene 4070 takmayı düşünüyorum 2.el haliyle 3060 üstü güç yeterli olacaktır. Buradaki windowslar işimi görecektir sanırım.

Son düzenleme:
Merhaba, ben stajyer avukatım ve MacBook almanı önermiyorum. Her ne kadar avantajlı gibi görünse de, UYAP gibi kullandığımız uygulamalar Windows'ta sorunsuz çalışırken MacBook'ta uyumluluk sorunları yaşanıyor. Çevremdeki birçok kişi MacBook'larına Windows yüklemek için Parallel Space kullanmak zorunda kaldı. Kısaca sen de sorun yaşayabilirsin bundan dolayı Windows bir laptop almanı öneririm.

Harici ekran kartı olsun ama çok da yüksek olması gerekmiyor dersen 2. el ASUS VivoBook Pro OLED'lere bakabilirsin, 11300H ve 3050 Ti kombinasyonlu modeller 20K'ye bulunabiliyor, gayet iyi fiyat.

Yok ben harici ekran kartı ihtiyacı gerektirecek kadar ağır oyunlar oynamıyorum diyorsan Huawei MateBook 14 OLED alabilirsin, dokunmatik ekranı var ve oldukça kaliteli bir cihaz.

Derslerine yardimci olmasi acisindan bakiyorsan benim sana tavsiyem iPad al. Kalemle birlikte not alarak derslerinde cok fayda gorursun.

Merhaba, ben stajyer avukatım ve MacBook almanı önermiyorum. Her ne kadar avantajlı gibi görünse de, UYAP gibi kullandığımız uygulamalar Windows'ta sorunsuz çalışırken MacBook'ta uyumluluk sorunları yaşanıyor. Çevremdeki birçok kişi MacBook'larına Windows yüklemek için Parallel Space kullanmak zorunda kaldı. Kısaca sen de sorun yaşayabilirsin bundan dolayı Windows bir laptop almanı öneririm.
anladım bahsettiğim sorunlar zaten aşağı yukarı bunlardı. Türkiye için mac daha erken bence özellikle devlet kurumlarında. Sanırım temiz 2. el windows yada sıfır alırım gibi.

Derslerine yardimci olmasi acisindan bakiyorsan benim sana tavsiyem iPad al. Kalemle birlikte not alarak derslerinde cok fayda gorursun.
Bu bütçede bulabilir miyim ki F/P olarak?